سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود
  • قیمت اینترنت همراه ۴۰ درصد گران شد
  • دستور فرمانده نزاجا به فرماندهان یگان‌ها: آمادگی یگان‌ها در بالاترین سطح حفظ شود
  • کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین سطح نزدیک به سه ماه گذشته
  • طلا و برنز ۱۰۰ متر کرال پشت به ایران رسید 

زنگ روز دانش‌ آموز و استکبارستیزی در مدارس فارس نواخته می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: برنامه‌های دهه استکبارستیزی و روز دانش آموز پرشورتر از هر سال در مدارس استان برگزار شود.

آموزش و پرورش فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش استان، در جمع اعضای کمیته دانش آموزی و فرهنگیان ستاد برگزاری مراسم ۱۳ آبان استان گفت: زنگ این روز که از زنگ‌های ملی کشور محسوب می‌شود در همه مدارس استان همزمان با سراسر کشور نواخته خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس با اشاره به چهارم آبان و سالروز حمله تروریستی به حرم شاهچراغ(هم) گفت: در این روز نیز برنامه های متعددی در مدارس استان برگزار خواهد شد که حضور پرشور دانش‌آموزان و برگزاری نمازجماعت در حرم شاهچراغ یکی از این برنامه‌ها است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان فارس نیز گفت: برنامه‌های مختلفی برای گرامیداشت دهه استکبار ستیزی و روز دانش‌آموز در مدارس پیش‌بینی شده است.

سیدخداکرم فلاحی گفت: اجرای سرودهای دانش‌آموزی، بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی، گرامیداشت یاد و شهدای دانش آموز و همچنین بیان رشادت‌های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی اخیر از جمله این برنامه‌ها است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس گفت: دهه استکبارستیزی در استان فارس از چهارم آبان و همزمان با سالروز حمله تروریستی به حرم شاهچراغ(ع) آغاز می‌شود.

حجه الاسلام والمسلمین حسین ملک مکان با اشاره به اینکه مناسبت ۱۳آبان ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان است و محور برنامه‌ها این افراد است برحضور این اقشار در برنامه‌های ویژه این روز و این دهه تاکید کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس گفت: تلاش بر این است که برنامه های این روز توسط دانش‌آموزان و دانشجویان برگزار شود و محور اجرای این برنامه‌ها از قبیل مجری، شعارگو، بیانیه خوان و ... از بین این قشر باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه