سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

مدیر عامل شرکت گاز استان:

مصرف گاز بخش خانگی فارس به بیش از ۷۰۰ میلیون متر مکعب رسید

مدیر عامل شرکت گاز استان فارس گفت: مصرف گاز در بخش‌ خانگی در شش ماه نخست امسال به بیش از هفتصد میلیون متر مکعب رسید.

شرکت گاز فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، وحید بهفر مدیرعامل شرکت گاز استان با اعلام اینکه در شش ماه نخست امسال میزان مصرف گاز در بخش خانگی استان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش داشته است، گفت:  مصرف گاز خانگی در شش ماهه سال نخست امسال حدود هفتصد و دو میلیون و دویست و هشتاد هزار مترمکعب بود.

وی مصرف گاز در شش ماه نخست سال گذشته در بخش خانگی را بالغ بر پانصد و شصت و پنج میلیون مترمکعب اعلام و تأکید کرد: مدیریت مصرف گاز طبیعی به خصوص در بخش خانگی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که این امر جز با تبیین و نهادینه شدن فرهنگ اصلاح الگوی مصرف و همکاری همه جانبه مردم و مسئولان امکان پذیر نمی‌باشد.

مدیرعامل شرکت گاز استان اظهار کرد: افزایش سالانه تعداد مشترکان گاز خانگی و ورود مشترکان جدید به چرخه مصرف از یک سو و همچنین مصرف مشترکان گاز بالاتر از الگوی مصرف از سوی دیگر، عوامل عمده افزایش مصرف گاز در استان نسبت به سال گذشته شده است.

بهفر با اشاره به وجود بیش از یک میلیون و هفتصد و هفتاد هزار مشترک گاز خانگی در فارس، خاطر نشان کرد: نزدیک به نود و نه درصد شهرها و نود و هفت درصد روستاهای استان فارس به شبکه گاز خانگی متصل هستند که این خود بر همت مضاعف مشترکان بر صرفه جویی گاز می افزاید و اهمیت توجه به صرفه جویی در مصرف گاز را از بیش از پیش برجسته می‌کند.

مدیرعامل شرکت گاز استان فارس با اشاره به اینکه طبیعتاً با فرا رسیدن فصل سرد و در زمستان مصرف خانگی افزایش می‌یابد، گفت: کمبودی در تولید گاز وجود ندارد و تمامی اقدامات لازم جهت پایداری شبکه گاز در استان توسط این شرکت در بخش های مختلف در حال انجام است اما مشکل اصلی ما اتلاف انرژی و گاز است که حتی با صرفه جویی نیز شاید جبران نشود و این ورای فرهنگ سازی است که هم افزایی دستگاه های متولی را می‌طلبد.

بهفر در پایان خواستار اهتمام مشترکان گاز و خانوارها در صرفه جویی مصرف گاز خانگی شد و تصریح کرد: مشترکان خانگی از این طریق شرکت گاز را در راستای ارائه خدمات گازرسانی ایمن و پایدار به مشترکان در گستره فارس یاری دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه