English

پایش مصرف گاز در فارس؛ جریان گاز ۱۳۹۳ مشترک پرمصرف قطع شد

مدیر عامل شرکت گاز استان فارس، از اجرای طرح پایش و کنترل مصرف بهینه گاز طبیعی در سطح استان از اول آذرماه سال جاری خبر داد و گفت: در جریان این طرح تاکنون ۹ هزار و ۸۸۷ مورد بازرسی از مراکز عمومی و دولتی انجام شده، که منجر به صدور ۷۰۱ مورد اخطار و قطع جریان گاز یک‌ هزار و ۳۹۳ مشترک پرمصرف شده است.

شرکت گاز فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمدرضا زارعیان مدیر عامل شرکت گاز استان، با بیان اینکه  مدیریت مصرف انرژی یک مسئولیت اجتماعی مشترک است و همراهی کسب‌وکارها با این طرح، نقش مهمی در جلوگیری از بروز افت فشار گاز پایدار برای مشترکین خانگی خواهد داشت، عنوان کرد: برای پایداری جریان گاز طبیعی، به‌ویژه در روزهای سرد، نیازمند همراهی همه مصرف‌ کننده‌ها و نظارت بر مصرف مصرف‌کنندگان در بخش‌های مختلف است که در همین راستا، طرح پایش و کنترل و نظارت بر مصرف بهینه گاز طبیعی به صورت روزانه در سراسر استان فارس انجام می شود.

وی افزود: بر اساس آمار ثبت‌شده، ۹۸۸۷ مورد بازرسی از ادارات دولتی، اماکن تجاری و عمومی، مجتمع‌های اقامتی، استخرها و سوناها، باغ‌ویلاها و سایر گازهای مشترک عمده انجام می‌شود که این حجم از نظارت، بیانگر جدیت شرکت استان فارس در جلوگیری از هدررفت انرژی و حفظ آن است.

زارعیان ادامه داد: در مجموع، ۱۳۹۳ قطع جریان گاز در بخش‌های مختلف از جمله ادارات و نهادهای دولتی، اماکن تجاری و گرمایشی، مجتمع‌های استخر و سونا و همچنین باغ‌ویلاها انجام شده است. تیم‌های بازرسی این شرکت تا پایان فصل سرما با تمام ظرفیت در میدان حضور خواهند داشت و این طرح به صورت مستمر برای کاهش مصرف غیرضروری و افزایش ایمنی اجرا می‌شود.

مدیر عامل شرکت گاز استان فارس همچنین با قدردانی از همکاری مشترکین خوش‌مصرف گفت: با توجه به اهمیت حفاظت از منابع انرژی و به‌ویژه گاز طبیعی، این بازرسی‌ها و قطع‌ها نقش بسیار مؤثری در کاهش مصرف گاز و افزایش حساسیت مردم نسبت به مصرف بهینه انرژی دارند. اجرای این طرح‌ها در طولانی‌مدت می‌تواند باعث مدیریت بهتر و صرفه‌جویی در مصرف گاز و منابع طبیعی کشور شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه