سرخط خبرها
  • هیلاری کلینتون: ما باعث شدیم ایران قوی شود
  • ۴۱ هزار واحد مسکونی برای تحت پوششان بهزیستی در حال ساخت است
  • ورود موج جدید بارش به کشور از روز شنبه از سمت شمال غرب
  • لبخند پسته دهان‌بست در بورس/ بازدهی ۲۷ درصدی در ۱۱ روز معاملاتی
  • پزشکیان در تماس با استاندار مازندران:مشکلات سیل‌زدگان را فوری رفع کنید

۱۹۵ هدیه بینایی از بهشت احمدی شیراز

با همت خانواده‌های نیک‌اندیش و پیگیری واحد بانک چشم مستقر در آرامستان بهشت احمدی شیراز، سال گذشته ۱۹۵ مورد اهدای قرنیه چشم به بیماران نیازمند در این آرامستان به ثبت رسید.

شهرداری شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

،رضا جاویدی، رئیس سازمان مدیریت آرامستا ن‌های شهرداری شیراز با اعلام این خبر بر رویکرد فرهنگی - اجتماعی این سازمان تاکید کرد و گفت: این اقدام فراتر از یک آمار نمادی از ترویج فرهنگ ایثار در میان شهروندان است که در سخت‌ترین لحظات سوگواری چراغ امید را در زندگی بیماران چشم‌انتظار روشن می‌کنند.

وی با اشاره به فعالیت واحد تخصصی بانک چشم در این آرامستان افزود: مددکاران ما با گفتگو با خانواده‌های داغدار فرآیند این اقدام خداپسندانه را  تسهیل می‌کنند، از آنجا که اهدای قرنیه تا ۷۲ ساعت پس از فوت امکان‌پذیر است این همکاری می‌تواند سال‌ها بینایی را به افراد نیازمند بازگرداند‌.

بنا بر این گزارش تجربه موفق آرامستان بهشت احمدی نشان دهنده ظرفیت بالای آرامستان‌ها در تبدیل شدن به پایگاه‌های فعالِ ترویج فرهنگ اهدای عضو و همدلی اجتماعی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه