مدیر امور آبفا شهرستان خبر داد؛

مرمت و بازسازی مخزن بتنی ۱۰ هزار متر مکعبی لار با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال

مدیر امور آبفا شهرستان لارستان، از مرمت و بازسازی مخزن بتنی ۱۰ هزار متر مکعبی شهر لار با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال خبر داد.

شرکت آبفا فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سید عبدالمهدی میرپور مدیر امور آبفا لارستان، در این خصوص اظهار داشت: با توجه به فرسودگی دیواره بیرونی و داخلی مخزن ۱۰۰۰۰ متر مکعبی شهر لار (واقع در پارک شهر لار) و نیاز ضروری به تعمیر و مرمت این مخزن، عملیات اجرایی آن شامل دیواره های بیرونی و داخلی با صرف اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال انجام شد.

میرپور افزود: در این اقدام، پس از تخلیه کامل مخزن، کاشت میلگرد جدید جداره‌های خارجی مخزن و بتن ریزی به‌صورت اصولی، آب بندی لایه های داخلی با استفاده از فناوری نانو صورت پذیرفت. ‌بر همین اساس، در طی عملیات مرمت مخزن همزمان نیز شیر پروانه ای با سایز ۳۰۰ بر روی خط انتقال ورودی آب این مخزن نصب گردید که این اقدام نقش مؤثری در بهبود بهره برداری از این منبع را دارد.

وی در پایان اظهار داشت: مطابق دستورالعمل‌های بهداشتی شستشوی اصولی صورت گرفت تا آب شرب توزیعی با بالاترین سطح استاندارد در اختیار اهالی شریف لارستان قرار گیرد.

 شایان ذکر است کلیه عملیات اجرایی طبق برنامه ریزی زمانبندی صورت پذیرفته به نحوی که آب آشامیدنی کلیه ساکنین شهر لار در طول عملیات اجرایی وصل بوده و هیچ گونه قطعی بابت اجرای این پروژه وجود نداشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه