تأکید رئیس‌ کل دادگستری فارس بر اجرای قاطع آرای کمیسیون‌های شهرداری شیراز

رئیس‌کل دادگستری استان فارس با قدردانی از عملکرد مدیریت شهری شیراز، بر ضرورت اجرای دقیق و بدون اغماض آرای کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ و ۷۷ شهرداری تأکید کرد و تشکیل کارگروه حقوقی مشترک میان دادگستری و شهرداری را گامی مؤثر در ارتقای نظم شهری و صیانت از حقوق شهروندان دانست.

دادگستری فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدصدرالله رجایی‌ نسب رئیس‌ کل دادگستری استان در نشست مشترک مسئولان قضایی و مدیریت شهری شیراز، با اشاره به دستاوردهای عمرانی و خدماتی شهرداری این کلانشهر، اظهار کرد: فضای حاکم بر شهر شیراز و خدمات گسترده و ارزنده‌ای که در مدت اخیر انجام شده، موجب شد مجموعه دادگستری استان نیز در چارچوب قانون و در راستای حقوق شهروندان همکاری متقابلی با شهرداری داشته باشد.

وی با تبریک ایام ماه مبارک رمضان و قدردانی از شهردار شیراز، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، شهرداران مناطق و مدیران شهری افزود: کسب رتبه برتر در میان بیش از دو هزار  شهر کشور و اجرای پروژه‌های عمرانی با حجم اعتباری قابل توجه، نشان‌دهنده همت مضاعف مدیریت شهری و همراهی شورای شهر است و این اقدامات، جایگاه شیراز را در سطح ملی ممتاز کرده است.

رئیس‌کل دادگستری فارس با اشاره به پروژه‌های اجرا شده در حوزه احداث پل‌ها، زیرگذرها، توسعه مترو، فضای سبز و ساماندهی کمربندی‌ها تصریح کرد: این تحولات، چهره شهر شیراز را نسبت به گذشته متحول کرده و بی‌تردید در حافظه تاریخی شهروندان ماندگار خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تعامل نزدیک دستگاه قضایی با شهرداری و شورای اسلامی شهر اشاره کرد و گفت: نگاه دادگستری به مجموعه مدیریت شهری، نگاه به یک نهاد خدمت‌رسان است و همین رویکرد سبب شده ارتباطی سازنده و مستمر میان دو مجموعه برقرار شود.

رئیس‌کل دادگستری استان فارس با تأکید بر اهمیت عملکرد کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ و ۷۷ شهرداری بیان کرد: اجرای صحیح و قاطع آرای این کمیسیون‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در برقراری نظم و انضباط شهری، تأمین ایمنی، رعایت حقوق شهروندان و جلوگیری از تضییع حقوق بیت‌المال دارد.

وی افزود: تصمیمات این کمیسیون‌ها نباید با نگاه درآمدزایی تلقی شود، بلکه هدف اصلی آن‌ها صیانت از قانون و حفظ حقوق عمومی است.

وی با اشاره به لزوم تسریع در رسیدگی و اجرای آرای صادره خاطرنشان کرد: همکاران قضایی باید در عین دقت، با قاطعیت و بدون اغماض نسبت به اجرای این تصمیمات اقدام کنند تا شاهد بی‌توجهی قانون‌شکنان در سطح شهر نباشیم.

رئیس‌ کل دادگستری فارس همچنین از پیشنهاد تشکیل کارگروه حقوقی مشترک با محوریت دادگستری خبر داد و گفت: این کارگروه با حضور نمایندگان شهرداری، شورای شهر، سازمان بازرسی و دادستانی می‌تواند چالش‌های حقوقی، نحوه اجرای آرا و مسائل مرتبط با دیوان عدالت اداری را به‌ صورت تخصصی بررسی و راهکارهای عملیاتی ارائه کند.

وی بر ضرورت اقناع‌سازی و اعتمادسازی عمومی در حوزه عوارض شهری نیز تأکید کرد و افزود: باید برای شهروندان تبیین شود که توسعه زیرساخت‌های شهری و خدمات ارائه‌ شده، مستلزم مشارکت عمومی در پرداخت عوارض قانونی است.

رئیس‌کل دادگستری استان فارس در پایان با اشاره به همکاری دستگاه قضایی در اجرای احکام مرتبط با مدیریت شهری تصریح کرد: هر جا اجرای تصمیمات قانونی شهرداری نیازمند حمایت قضایی باشد، دادگستری استان در چارچوب قانون همکاری خواهد کرد تا خللی در خدمت‌رسانی به مردم ایجاد نشود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه