رییس کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر شیراز:

آغاز طرح جامع زیباسازی شیراز؛ المان میدان امام حسین (ع) بزودی رونمایی می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه شیراز باید شهر مناسب برای زیست شهروندان باشد، از اجرای طرح جامع زیباسازی خبر داد و گفت: این طرح با المان میدان امام حسین (ع) در سطح این کلانشهر آغاز شده و بزودی از این میدان رونمایی خواهد شد.

شورای شهر شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، مسعود زارعی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز، امروز دوشنبه ۲۷ بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به عزم جدی شورا و شهرداری برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان اظهار کرد: ۱۳ طرح جامع و ۴۸ ابر پروژه شاخص در طی سه سال اخیر در کمیسیون برنامه‌ریزی و برای اجرا توسط شهرداری شیراز تحت عنوان نهضت خدمات شهری پیگیری شد.

زارعی افزود: یکی از مهمترین اولویت‌ها، انتقال کامل دفن اموات از آرامستان دارالرحمه به بهشت احمدی است که پیگیری‌های لازم انجام شده و تا پایان سال بطور کامل زیرساخت این مهم پیاده‌سازی خواهد شد.

وی با اشاره به ساماندهی مشاغل شهری تصریح کرد: رفع سد معبر با اجرای طرح ساماندهی نوین دستفروشان، بارفروشان و اغذیه‌فروشی‌ها دنبال شده است؛ همچنین در حوزه اقدامات زیست‌محیطی، ۱۹ مرکز آلاینده در شیراز شناسایی و برای تک تک این موارد برنامه‌ریزی عملیاتی شده است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه شیراز باید شهر مناسب برای زیست شهروندان باشد، از اجرای طرح جامع زیباسازی خبر داد و گفت: این طرح با المان میدان امام حسین (ع) در سطح این کلانشهر آغاز شده و بزودی از این میدان رونمایی خواهد شد.

زارعی تاکید کرد: سرمایه اصلی شهر اعتماد مردم است و سامانه ۱۳۷ برای ارتقای این سرمایه بنا نهاده شده است.

رونمایی از ۱۶۰ پروژه بزرگ شهری شیراز 

در ادامه این نشست معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز، از آمادگی برای بهره‌برداری از ۱۶۰ پروژه شهری خبر داد و اظهارکرد: این پروژه‌ها بزودی به بهره برداری خواهد رسید.

روح‌الله خوشبخت، با اشاره به دستاوردهای مدیریت پسماند افزود: تفکیک زباله در مقصد که رویایی در مدیریت پسماند شیراز بود، اکنون محقق و آماده افتتاح است.

وی با بیان اینکه در خصوص مدیریت آرامستان‌های شیراز اقدامات بارزی انجام شده، گفت: بهسازی قبرستان تاریخی دارالسلام در دستور کار قرار گرفته است.

معاون شهردار شیراز از کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه ساماندهی مشاغل در طول دوره مدیریت شهرداری‌ها در روزهای آتی خبر داد و تصریح کرد: ۱۵ شغل مزاحم در شیراز شناسایی شده که ۱۱ شغل آن در یک مجموعه متمرکز و ساماندهی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد حوزه آتش‌نشانی در بحران‌های اخیر گفت: در حوزه ایمنی و آتش‌نشانی طی جنگ ۱۲ روزه و رخدادهای ناراحت‌کننده اخیر، اقدامات خوبی انجام و شهر برای استفاده شهروندان در شرایط ایمن قرار گرفته است.

خوشبخت به پروژه‌های آبخیزداری نیز اشاره کرد و افزود: لوله‌گذاری بخشی از این پروژه‌ها بوده است؛ مطالعات نشان داده که در ارتفاعات شیراز اگر عملیات آبخیزداری انجام شود، بحرانی در زمان سیل نخواهیم داشت که چهار پروژه آبخیزداری در مناطق جبل‌الدراک، جوادیه و منطقه سه آماده افتتاح است.

وی در ادامه به اقدامات گسترده در حوزه فضای سبز شامل مهندسی فضای سبز و احداث کمربندی اشاره کرد و گفت: ساماندهی سرویس‌های بهداشتی براساس طرح جامع دنبال شده و ۱۱ باب سرویس بهداشتی جدید آماده بهره‌برداری است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز از اقدام نوین برای اولین بار در شیراز خبر داد و گفت: انتقال خطوط آب و احداث مخازن زیرزمینی در دستور کار قرار گرفته است؛ در حال حاضر ۹۷ چاه آب در شیراز داریم که این طرح به بیش از چهار هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.

خوشبخت با اشاره به شناسایی ۵۲ نقطه حادثه‌خیز در زمان سیل، خاطرنشان کرد: ۱۳ پروژه لوله‌گذاری در این خصوص آماده بهره‌برداری است.

وی به اقدامات حوزه زیباسازی نیز اشاره داشت و افزود: شبکه دیجیتال بی‌سیم با اعتبار بیش از ۵۰ میلیارد تومان در سال جاری به بهره‌برداری رسید که اهمیت این شبکه در پاکسازی شهری در ایام قطع ارتباطات در حوادث اخیر بیش از پیش مشاهده شد.

خوشبخت با بیان اینکه خادمین مردم در همه شرایط آماده خدمت‌رسانی هستند، از جذب ۳۰۸ آتش‌نشان تا پایان سال و بهره‌برداری از پروژه‌های بزرگ دیگر خبر داد.

ثبت بیش از ۳۰۰ مورد اهدای قرنیه توسط بازماندگان متوفیان در بهشت احمدی

رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری شیراز نیز در این نشست با اشاره به حوزه گسترده فعالیت این سازمان اظهار داشت: شاید فقط بخش مربوط به متوفیان در ذهن مردم بیاید، ولی حوزه‌های اجرایی، عمرانی و سیاست‌گذاری بخش عمده‌ای از فعالیت این سازمان را تشکیل می‌دهد.

رضا جاویدی افزود: انتقال و تجمیع خدمات به متوفیان در بخش احمدی یکی از اقدامات بزرگ دوره کنونی مدیریت شهری است که پایان‌بخش انتظار چند دهه‌ای مردم برای بهره‌مندی از مزار مشاهیر و مفاخر است و فاز یک این مجموعه آماده بهره‌برداری شده است.

وی از ساماندهی آرامستان‌های محله‌ای به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های مهم یاد کرد و گفت: تمام آرامستان‌های شیراز اکنون دارای هیات امنای محله‌ای هستند.

وی با اشاره به اهمیت قبرستان تاریخی دارالسلام به عنوان یکی از مهمترین میراث‌های فرهنگی شیراز، اظهارکرد: سند مداخله‌ای دارالسلام با ۱۴ برنامه راهبردی عملیاتی تدوین شد تا براساس یک برنامه علمی و مطالعاتی دانشگاهی، این آرامستان به مکانی مناسب برای گردشگری تاریخی و مذهبی تبدیل شود.

رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری شیراز از ثبت بیش از ۳۰۰ مورد اهدای قرنیه توسط بازماندگان متوفیان در بهشت احمدی خبر داد و گفت: هزار میلیارد ریال پروژه جدید در سازمان آرامستان‌های شیراز کلنگ‌زنی و یا به بهره‌برداری خواهد رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه