فرمانده انتظامی شهرستان خبر داد؛
تیراندازی برادران مقتول به سمت قاتل/قاتل فراری در فسا دستگیر شد
فرمانده انتظامی فسا گفت: فردی که روز دوشنبه ۲۴ آذرماه، یکی از بستگان خود را در اطراف پارکینگ دادگستری فسا به قتل رسانده بود، شب گذشته دستگیر شد.
، سرهنگ لطفالله محمدی فرمانده انتظامی شهرستان فسا، در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی قتل مردی ۴۱ ساله توسط یکی از بستگانش در مجاورت دادگستری شهرستان فسا، دستگیری متهم با تشکیل سه گروه ویژه از کارآگاهان، در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی تحقیقات خود را جهت شناسایی و دستگیری قاتل آغاز کردند و مطلع شدند که متهم در یکی از روستاهای اطراف شهرستان فسا خود را مخفی کرده است.
فرمانده انتظامی فسا تصریح کرد: ماموران با هماهنگی قضایی جهت دستگیری قاتل به آن روستا اعزام و پس از اقدامات فنی مطلع شدند که برادران مقتول با قاتل درگیر و با اسلحه کمری وی را مجروح و قصد فرار از صحنه دارند.
سرهنگ محمدی ادامه داد: ماموران سریعا وارد عمل و موفق شدند قاتل ۳۷ ساله و ۲ نفر از برادران مقتول که قاتل را مجروح کرده بودند را دستگیر و دو قبضه اسلحه کلت و شکاری را کشف کنند.
رئیس پلیس فسا با اشاره به اینکه قاتل در بیمارستان بستری و تحت درمان قرار دارد. دیگر افراد دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند، همچنین تصریح کرد: از احساس مسئولیت شهروندان که خود را در حفظ امنیت جامعه سهیم میدانند و با پلیس همکاری میکنند، تشکر و قدردانی مینمایم.
ارسال نظر