برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی هندبال دختران دانش آموز کشور در شیراز
معاون تربیت بدنی و سلامت ادارهکل آموزشوپرورش فارس با اشاره به برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی هندبال دختران دانشآموز سراسر کشور در شیراز، گفت: در پایان این اردوی ۵ روزه، ۳۰ ورزشکار برتر انتخاب و به مرحله بعدی راه مییابند.
، سیدکاظم حسینی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان، امروز یکشنبه ۲۳ آذرماه، در حاشیه برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی هندبال دختران دانش آموز کشور در مجموعه شهید حمزه شیراز، اظهار کرد: اولین مرحله اردوی انتخابی تیم ملی هندبال زیر ۱۸ سال با حضور دختران دانش آموز از سی و دو استان کشور در شیراز در حال برگزاری است.
وی افزود: در این اردوی دانش آموزی که تا ۲۵ اذرماه ادامه دارد تعداد ۹۳ دانش آموز دختر از سراسر کشور در سالن شهید حمزه شیراز با هم به رقابت می پردازند.
حسینی تصریح کرد: در انتهای این اردوی ۵ روزه تعداد ۳۰ ورزشکار دختر دانش آموز برتر انتخاب و به مرحله بعدی انتخابی راه می یابند.
وی ادامه داد: پس از برگزاری اردوهای انتخابی در نهایت ۱۴ دانش آموز هندبالیست دختر انتخاب و راهی مسابقات بین المللی ۲۰۲۶ مقدونیه می شوند.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: چهار دانش آموز دختر استان فارس نیز در این اردوی انتخابی تیم ملی هندبال حضور دارند.
حسینی گفت: در این اردوی انتخابی در مجموع تعداد ۱۵۰ دانش آموز، مربی، سرپرست، داور و ...، حضور دارند.
ارسال نظر