مدیرعامل پالایشگاه بنزین پتروپیمان دانا:
استان فارس میتواند در تولید بنزین به خودکفایی برسد
مدیرعامل پالایشگاه بنزین پتروپیمان دانا گفت: در صورت حمایت دولت، این پالایشگاه آمادگی دارد تا پیش از پایان سال، نفتای تولیدی خود را به بنزین مصرفی خودروها با استانداردهای روز دنیا تبدیل کند و استان فارس را از وارد کردن بنزین بی نیاز کند.

، احمد شمسی پور مدیرعامل پالایشگاه بنزین پتروپیمان دانا، در کنفرانس خبری هجدهمین نمایشگاه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی شیراز در جمع خبرنگاران تصریح کرد: طی سال گذشته ۳۷۰ هزار تن محصول پالایشگاه بنزین پتروپیمان دانا به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار به مقصد کشورهای مختلف از جمله امارات متحده عربی، سنگاپور و عمان صادر شده است.
وی از نفتا (ماده اولیه بنزین) بعنوان محصول اصلی این پالایشگاه نام برد و اظهار داشت: از آنجا که خوراک اولیه پالایشگاه که از پالایشگاه گازی پارسیان تامین می شود، به دلیل نداشتن گوگرد در زمره بهترین مواد اولیه قرار می گیرد، نفتای تولیدی پالایشگاه بنزین پتروپیمان دانا مرغوبترین نفتای خاور میانه به شمار می رود.
شمسی پور افزود: در صورت حمایت دولت، این پالایشگاه آمادگی دارد تا پیش از پایان سال، نفتای تولیدی خود را به بنزین مصرفی خودروها با استانداردهای روز دنیا تبدیل کند و استان فارس را از وارد کردن بنزین بی نیاز کند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۳۵۰ نفر بصورت مستقیم و بیش از یک هزار نفر بصورت غیر مستقیم از نیروهای بومی استان فارس در این پالایشگاه مشغول فعالیت هستند.
شمسی پور در عین حال با بیان این که در حال حاضر به دلیل کمبود خوراک، پالایشگاه بنزین پتروپیمان دانا با ۵۰ درصد ظرفیت اسمی خود فعالیت می کند خواستار افزایش تخصیص میعانات گازی بعنوان خوراک اولیه این پالایشگاه شد.
مدیرعامل پالایشگاه بنزین پتروپیمان دانا تصریح کرد: در صورت افزایش خوراک اولیه، تولید محصول و همچنین صادرات محصولات این پالایشگاه به دو برابر افزایش خواهد یافت و اشتغالزایی بیشتری نیز به همراه خواهد داشت.
وی در پاسخ به گلایه یکی از خبرنگاران در خصوص صادرات محصولات پالایشگاه از گمرکات استان های همجوار اظهار داشت: متاسفانه به دلیل عدم استقرار گمرک در شهرستان مهر و هم مرز بودن این شهرستان با استان های بوشهر و هرمزگان، ناچار به استفاده از گمرک های این دو استان هستیم.
شمسی پور از استاندار فارس و مدیران مربوطه خواست نسبت به راه اندازی هرچه زودتر گمرک در شهرستان مهر اقدام کنند تا جایگاه صادرات استان فارس در زمره استانهای برتر کشور قرار گیرد.
وی با اشاره به ناترازی هایی که تابستان گذشته بویژه در تامین برق، شهرستان مهر را درگیر کرده بود اظهار داشت: مجوزهای لازم برای ساخت دو نیروگاه برق خورشیدی و سیکل ترکیبی توسط مجموعه شرکت پتروپیمان دانا اخذ شده و انشاالله سال آینده در مدار تولید قرار خواهند گرفت.
وی با بیان این که شهرستان مهر در حوزه نفت و گاز از پتانسیل بالایی برای سرمایه گذاری برخوردار است خواستار ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی به این حوزه شد.
پالایشگاه بنزین پتروپیمان دانا که با ظرفیت پالایش روزانه ۲۰ هزار بشکه میعانات گازی، بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی کشور به شمار می رود در شهرستان مهر استان فارس واقع شده است.
گفتنی ست، هجدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی شیراز روز یکشنبه با حضور معاون وزیر نفت، استاندار فارس و جمعی از مدیران استانی دولت در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی شیراز گشایش یافت. شرکت کنندگان در این نمایشگاه تا امروز چهارشنبه ۲۳ مهرماه به معرفی توانمندی های خود در حوزه تولید می پردازند.
ارسال نظر