English

آغاز اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال دانش آموزان دختر کشور در شیراز

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان فارس گفت: اردوی انتخابی و آمادگی تیم ملی فوتسال دانش آموزان دختر کشور به مدت چهار روز و تا بیستم مهرماه در شیراز برگزار می شود.

آموزش و پرورش فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سیدکاظم حسینی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان، در آیین افتتاحیه اردوی انتخابی و آمادگی تیم ملی فوتسال دانش آموزان دختر کشور اعزامی به مسابقات جهانی ۲۰۲۵ برزیل در سالن ورزشی رضوان ناحیه دو شیراز گفت: این چهارمین مرحله اردوی انتخابی این تیم است که به میزبانی شهر شیراز برگزار می شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش وپرورش استان فارس، افزود: این اردو قرار است تا بیستم مهرماه در شیراز برگزار شود.

وی گفت: مسابقات فوتسال زیر ۱۸ سال دختران جهان از ۱۸ الی ۳۰ آبان سال جاری در کشور برزیل برگزار خواهد شد.

حسینی تصریح کرد: پیشتر نیز اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال دانش آموزان پسر کشور نیز از تاریخ ۸ الی ۱۲ مهر در شیراز برگزار شده است.

خاطر نشان می شود: این اردو به مدت چهار روز و تا بیستم مهرماه در شیراز به طول خواهد انجامید.

شایان ذکر است در مراسم افتتاحیه این اردو محمد ناظم الشریعه؛ سرمربی سابق تیم ملی فوتسال جمهوری اسلامی ایران و کشور عراق نیز حضور داشت.

خاطر نشان می شود: خانم نرگس علوانی؛ سرمربی تیم ملی فوتسال دانش آموزان دختر کشور است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه