سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

حضور ۷۴ مسئول قضایی استان فارس در زندان و بازداشتگاه مرکزی شیراز/ پرونده ۶۳۰ زندانی بررسی شد

در راستای بررسی نتایج اعطای عفو معیاری و حفظ حقوق شهروندی زندانیان ۶۳۰ نفر زندانی زندان عادل آباد و بازداشتگاه مرکزی شیراز بی واسطه با رئیس کل دادگستری فارس و دادستان مرکز استان و ۷۴ نفر از قضات شیراز دیدار کردند.

دادگستری فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، با حضور رئیس کل دادگستری فارس، دادستان مرکز استان، ۷۴ نفر از قضات محاکم کیفری، اجرای احکام حقوقی، کیفری و دادسرای شیراز  با ۶۳۰ مددجو و زندانی زندان عادل آباد و‌ بازداشتگاه مرکزی شیراز دیدار کردند و زمینه اعطای تسهیلات قضایی را فراهم کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید صدراله رجایی نسب با ابراز رضایت از نحوه اجرای عفو معیاری در زندان های فارس گفت: طی برنامه ریزی انجام شده در این هفته همه حوزه های قضایی استان فارس مکلف به حضور در زندان های حوزه های قضایی استان شدند.

وی با تأکید بر اینکه علاوه بر عفو معیاری اعمال شده در زندان های استان اعطای ارفاقات و تسهیلات قانونی به زندانیان واجد شرایط نیز محور  اصلی برنامه دیدار از زندان ها است، گفت: در این برنامه با جمع کثیری از زندانیان دیدار شد و ضمن استماع درخواست های آنان، پیگیری لازم انجام شد که در نتیجه آن تعداد قابل توجهی از زندانیان از تسهیلات و ارفاقات قضایی برخوردار شدند.

حجت الاسلام و الملسمین رجایی نسب این تسهیلات را شامل قبول آزادی مشروط، موافقت با برخورداری از عفو، مرخصی، تخفیف مجازات، اعزام به اشتغال به‌کار، موافقت با نظام نیمه آزادی و تسهیلات مصرح در قانون برشمرد و گفت: در برنامه ریزی اخیر تمرکز بر این امر است که علاوه بر زندانیان جرائم غیرعمد و مالی، مجرمان دارای جرم غیر مهم و خُرد که واجد شرایط باشند از تسهیلات  استفاده کنند.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان فارس تصریح کرد: با عنایت به اینکه اعضای کمیسیون عفو نیز در این برنامه حضور دارند، پیگیری برخورداری افراد واجد شرایط از عفو با شتاب بیشتری دنبال می شود.

حجت الاسلام والمسلمین رجایی نسب در ادامه  ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته در‌ حوزه زندان  با اشاره به اقدامات مسئولان و مددکاران زندان و احاطه کامل به پرونده مددجویان گفت: زندانبانی و تلاش در جهت اصلاح و باز اجتماعی کردن زندانیان نیازمند مدیریت، برنامه ریزی دقیق و تلاش شبانه روزی است که در این شاخص ها در زندان های استان فارس به بهترین شکل اجرای شده است.

دادستان عمومی انقلاب مرکز فارس نیز در حاشیه این بازدید گفت:  در راستای نظارت بر امور زندان‌ها بازدیدهای برنامه‌ریزی شده و همچنین سرزده شبانه روزی از زندان ها و بازداشتگاه ها و دیدار با زندانیان در دستور کار دادستانی مرکز استان و شهرستان‌ها قرار گرفته است. 

کامران میرحاجی تصریح کرد: دادسرا هیچ تأکیدی بر نگهداری افراد در زندان ندارد بنابراین تلاش می کنیم تا در راستای اجرای دستور العمل های کاهش جمعیت کیفری ضمن پرهیز از صدور قرارهای منجر به بازداشت، زمینه تعیین تکلیف سریع متهمان تحت قرار را فراهم کنیم.

وی تاکید کرد: تلاش ما همواره این بوده که تاسیسات قضایی به زندانیان واجد شرایط اختصاص یابد. 

این مقام قضایی فارس در خصوص انجمن حمایت زندانیان نیز خاطرنشان کرد: در مدیریت جدید انجمن حمایت زندانیان مرکز استان موضوع استقلال مالی و درآمدهای پایدار برای کمک به خانواده‌های تحت پوشش و کاهش وابستگی اقتصادی آنان به انجمن‌ها در راستای حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی خانوادگی‌ مد نظر قرار دارد.

میرحاجی خاطر نشان کرد: تلاش کرده ایم با بهره‌گیری از کارآفرینان و مجموعه های صنعتی و بخش خصوصی، اشتغال در بیرون از زندان را در دستور کار قرار دهیم.

مدیرکل زندان فارس هم در حاشیه این دیدار و رسیدگی قضایی گفت: حضور مقامات قضایی در زندان‌ها و دیدار با زندانیان علاوه بر آنکه دسترسی مددجویان به عدالت و رسیدگی قضایی را بسیار آسان کرده است موجب شده امنیت روانی و قضایی حاکم بر زندان‌های استان ارتقا یابد و  این امر باعث تحقق اهداف سند تحول قضایی و همچنین رویکرد کاهش هدفمند جمعیت کیفری شده است. 

اسحاق ابراهیمی اظهار داشت: تعاملی بسیار هدفمند و خوب فی مابین دستگاه قضایی و زندان در استان فارس حاکم است که موجب شده است اولویت‌ها و سیاست‌های نظام قضایی کشور در حوزه کاهش جمعیت کیفری و ساماندهی امور زندانیان در بستر و شرایط مطلوب و نتیجه محور محقق شود. 

عضو شورای قضایی استان فارس تصریح کرد: دستورات مقام قضایی در این نشست‌ها توسط دوایر قضایی و مددکاران زندان‌ها تا حصول نتیجه و ابلاغ آن به زندانیان پیگیری می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه