سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

شهردار کلان‌شهر شیراز:

جهش زیرساخت‌های ورزشی در شیراز / ۸ سالن ورزشی تا یک سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

شهردار شیراز از جهش قابل توجه در توسعه زیرساخت‌های ورزشی این کلان‌شهر خبر داد و اعلام کرد: تا یک سال آینده، هشت سالن ورزشی جدید در نقاط مختلف شهر به بهره‌برداری خواهد رسید.

سالن ورزشی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمدحسن اسدی شهردار شیراز در نشست بررسی روند اجرای پروژه‌های عمرانی شهرداری، با اشاره به نقش مهم احداث پروژه‌های ورزشی در شادابی، نشاط و سلامت شهروندان و برشمردن ورزش به‌عنوان یک اصل، اعلام کرد: با توجه به این مهم، شهرداری با ایجاد زیرساخت‌های ورزشی، زمینهٔ لازم برای پرداختن مردم به ورزش را فراهم می‌کند.

وی توسعه و ارتقای نشاط اجتماعی را برای مدیریت شهری دارای ارزش و اهمیت دانست و افزود: در این راستا شهرداری شیراز چندین طرح و پروژه فرهنگی‌ـ‌ورزشی در دست احداث دارد که با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تا یک سال آینده حدود ۸ سالن ورزشی در نقاطی از سطح شهر شیراز به بهره‌برداری خواهد رسید.

شهردار کلان‌شهر گفت: بهره‌برداری از این پروژه‌ها ارتقای سرانه ورزشی شهر شیراز را به همراه خواهد داشت.

اسدی با بیان اینکه طی سه سال گذشته تاکنون، در کنار پروژه‌های شهری، اجرای پروژه‌های فرهنگی‌ـ‌ورزشی نیز مورد توجه مدیریت شهری شیراز بوده است، تصریح کرد: عقیده دارم عموم مردم و به‌ویژه نوجوانان و جوانان سرمایه‌های این شهر هستند و باید به امور تفریحی و اوقات فراغت آن‌ها توجه ویژه‌ای داشت.

وی در ادامه با بیان اینکه شهرداری و شورای اسلامی شهر همچنین اهتمام ویژه‌ای برای تکمیل دیگر پروژه‌های ورزشی شهر نظیر ورزشگاه ۵۰ هزار نفری پارس و... دارند، اظهار داشت: هدف مدیریت شهری در این زمینه، کمک به ارتقای جایگاه فوتبال فارس و همچنین افزایش نشاط اجتماعی است.

این مقام ارشد شهری شیراز، توجه هم‌زمان به توسعه و پیشرفت شهر و نیازهای مردم در محله‌ها را رویکرد مدیریت شهری دانست و ابراز امیدواری کرد: با اجرای چندین سالن و مجموعهٔ ورزشی در سطح شهر شیراز، سرانه‌های خدماتی شهر و به‌ویژه در محله‌ها توسعه یابد.

وی برگزاری ورزش‌های همگانی در مناطق یازده‌گانه شهرداری و همچنین پیاده‌روی‌های بزرگ خانوادگی را از دیگر برنامه‌های مداوم شهرداری شیراز عنوان کرد و گفت: باید تلاش کرد تا مقوله ورزش در بین خانواده‌ها نهادینه شود تا شاهد نشاط و شادابی هرچه بیشتر جامعه باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه