سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری:

پشتیبانی از اصناف گردشگری استان فارس با قدرت دنبال می شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس بر حمایت و پشتیبانی جدی از اصناف گردشگری استان تأکید کرد و خواستار همراهی دستگاه های مختلف استان در این زمینه شد.

استانداری فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، مهدی پارسایی سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس، در جلسه بررسی مشکلات اصناف گردشگری استان که با حضور مدیرکل امور اقتصاد و دارایی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاون اداره کل امور مالیاتی، معاون اداره کل تامین اجتماعی استان و با حضور رئیس و نمایندگان صنف دفاتر خدمات گردشگری استان برگزار شد، با بیان اینکه در اثر ناپایداری اجتماعی و جنگ تحمیلی علیه ایران، حوزه گردشگری متضرر شده است، اظهار کرد: در همه دنیا، گردشگری اولین ضربه را از وقوع جنگ و ناامنی متحمل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری فارس در دوران اخیر با مدیریت مناسب صنفی، از بروز آسیب‌های اجتماعی گسترده جلوگیری کردند، افزود: دستگاه های مسئول در سطح استان تلاش خواهند کرد حداکثر همراهی را برای کاهش مشکلات و عبور از شرایط سخت را با این بخش داشته باشند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس، آموزش اصناف حوزه گردشگری در زمینه تنظیم اظهارنامه های مالیاتی را موجب رفع بسیاری از مشکلات این حوزه دانست و گفت: آشنایی با مقررات قانونی، می‌تواند کمک شایان توجهی به بهبود شرایط کاری اصناف داشته باشد و اداره کل امور مالیاتی استان آمادگی کامل برای همکاری در این زمینه دارد.

پارسایی ادامه داد: حضور نماینده اصناف تخصصی گردشگری در زمان تنظیم کارشناسی مالیات های تکلیفی و ارزش افزوده در اداره کل امور مالیاتی اقدام مثبت دیگری است که می‌تواند موجب دقت بیشتر در تنظیم اظهارنامه های مالیاتی اصناف گردشگری استان فارس شود.

وی بر استفاده حداکثری از ظرفیت های قانونی در اختیار دستگاه های اجرایی استان فارس برای همراهی با اصناف گردشگری استان تأکید کرد و ادامه داد: تقسیط مالیات های تکلیفی و بررسی وضعیت بعضی دفاتر خدمات مسافرتی استان به صورت پرونده‌های ویژه، از دیگر حمایت هایی است که در سطح استان قابل اجرا است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس افزود: به منظور پیگیری تحقق بعضی از حمایت های مالی از اصناف گردشگری که در اختیار دستگاه های ملی قرار دارد، پیگیری های اداری با تهران صورت خواهد گرفت و استان از این رویه حمایت و آن را پیگیری خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه