مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس تاکید کرد؛

تامین برق پایدار و مطمئن در زمستان با صرفه جویی در مصرف انرژی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس گفت: تامین برق پایدار و مطمئن در زمستان با صرفه جویی در مصرف انرژی محقق خواهد شد و مشترکان می‌توانند با ۱۰ درصد کاهش در مصرف برق و گاز کمک زیادی به تأمین انرژی پایدار در در روزهای سرد نمایند.

شرکت توزیع برق فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حمیدرضا کریمی فرد مدیر عامل شرکت توزیع برق استان فارس، صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز را ضروری دانست و افزود: با  توجه به کاهش دمای شدید ، بارش برف و یخبندان و تداوم سرمای هوا تا هفته آینده و افزایش مصرف گاز خانگی، تجاری و صنایع خرد و محدودیت های ایجاد شده در روند تامین و انتقال گاز به نیروگاه ها، به منظور حفظ پایداری شبکه برق کشور، مصرف بهینه انرژی برای حفظ ذخایر سوخت نیروگاهی و تامین برق مشترکان ضرورت دارد. 

این مقام مسئول با بیان اینکه تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه ها توسط همکاران وزارت نفت در حال انجام است، خاطرنشان کرد: حفظ روند کنونی برای تامین برق مورد نیاز کشور نیازمند همکاری تمامی هموطنان وهم استانی های عزیز و صرفه جویی در مصرف برق و گاز به میزان ۱۰ درصد است تا روند تامین انرژی کشور به طور مناسبی تداوم یابد.

کریمی فرد در خاتمه ضمن تشکر از همراهی و همکاری مردم فهیم و شریف استان تصریح کرد: از مشترکان در خواست می‌شود تا نسبت به‌صرفه جویی در مصرف برق و گاز در روزهای  پیش رو اهتمام ویژه‌ای داشته باشند تا بتوان در سایه این همراهی و مشارکت امکان ظرفیت ذخیره‌سازی و تأمین گاز نیروگاهی فراهم شده و از پیک زمستان عبور کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه