سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

قائم‌ مقام شهردار شیراز اعلام کرد؛

تبلور همدلی و همراهی مردمی با مشارکت در پویش "ایران همدل"

قائم مقام شهردار و فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز، از همراهی مؤمنانه کارکنان مدیریت شهری شیراز در پویش ایران همدل خبر داد و گفت: در قالب این پویش و در لبیک به مطالبه رهبر معظم انقلاب شاهد تبلور اهدای کمک‌های مردمی به مردم مظلوم غزه و لبنان به‌طور داوطلبانه و خودجوش هستیم.

شهرداری شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، بررسی روند خدمت‌رسانی و جمع‌آوری کمک‌های داوطلبانه مردمی برای مشارکت در پویش «ایران همدل» مهم‌ترین محور نشست حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز بود که کارکنان مدیریت شهری با اهدای بخشی از حقوق خود به‌طور داوطلبانه در این پویش مشارکت داشته باشند.

قائم‌مقام شهردار و فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز در این راستا اظهار کرد: در قالب پویش «ایران همدل» و در لبیک به مطالبه رهبر معظم انقلاب شاهد تبلور اهدای کمک‌های مردمی به مردم مظلوم غزه و لبنان به‌طور داوطلبانه و خودجوش هستیم که این آموزه دینی و انسانی، نشان از هم‌بستگی و همدلی با مردم مظلوم این دونقطه از جهان اسلام هستیم.

آرش فرج‌زاده بابیان اینکه ایران همدل ظرفیتی مناسب برای حمایت از جبهه مقاومت است، تصریح کرد: مدیریت شهری در این راستا به ندای رهبر معظم انقلاب در راستای کمک به مردم مظلوم لبنان و فلسطین و حزب‌الله سرافراز لبیک می‌گوید.

این مقام ارشد مدیریت شهری با محکومیت جنایت و توحش رژیم سفاک صهیونیستی در غزه و جنوب لبنان در سایه سکوت مدعیان حقوق بشر، به تمهیدات اجرای پویش ایران همدل در شهرداری شیراز پرداخت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه