سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه برگزار می شود

دبیر ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه و رئیس مرکز رشد فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برگزاری ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از ۳۰ بهمن تا ۲ اسفندماه سال جاری خبر داد.

علوم پزشکی شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سید جلیل معصومی با بیان اینکه «متاورس و هوش مصنوعی در آینده پزشکی»، «پزشکی از راه دور» مانند رادیولوژی جراحی و مشاوره؛ «سلامت همراه و هوش مصنوعی در تغذیه و اصلاح سبک زندگی»، «سلامت همراه در پیشگیری، تشخیص و درمان» مانند بیماری‌های گوارشی، پیوند اعضا، دیابت و فشار خون؛ «اینترنت اشیا و گجت‌ها در پایش سلامت»، «سلامت همراه و گروه‌های آسیب‌پذیر» مانند سالمندان، اطفال و معلولان از محورهای اصلی این کنگره بین‌المللی است، افزود: برگزاری استارتاپ‌ و سرمایه‌گذاری، مسابقه اپلیکیشن‌های سلامت دیجیتال و نمایشگاه تجهیزات پزشکی دیجیتال نیز از رویدادهای این کنگره بین‌المللی است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه سلامت دیجیتال شرکت‌های مختلف اپلیکیشن‌های ارائه دهنده خدمات همراه و ویزیت آنلاین و سخنرانی‌های علمی اساتید، پزشکان، کارکنان و دانشجویان از دیگر بخش‌های این کنگره بین المللی است، افزود: سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مسوولان ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاندار فارس و دیگر مقامات استانی و کشوری از جمله مدعوین این رویداد علمی هستند.

معصومی با اعلام اینکه این کنگره بین المللی دارای امتیاز بازآموزی در سطوح مختلف کارکنان و پزشکان است، گفت: در این رویداد علمی از ایده‌ها و نرم‌افزارهای برتر حمایت می‌شود.

دبیر علمی و اجرایی این کنگره با اشاره به اینکه این کنگره بین المللی دارای امتیاز بازآموزی ویژه پزشکان و کارکنان است، اعلام کرد: مهلت ارسال مقاله به این کنگره نیز تا پایان دی ماه سال جاری تمدید شد.

کامران باقری لنکرانی رئیس ششمین کنگره بین المللی سلامت همراه و از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی الکترونیکی https://mhealth-sums.ir مراجعه نمایید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه