سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

برگزاری راهپیمایی جمعه‌های خشم در سراسر فارس

راهپیمایی «جمعه خشم» در شیراز و ۷۰ نقطه فارس برپا شد و نمازگزاران جنایت‌های رژیم صهیونیستی را محکوم و حمایت خود از جبهه مقاومت را اعلام کردند.

جمعه های خشم+شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، نمازگزاران استان پس از اقامه نماز جمعه با محکوم کردن جنایت‌های رژیم صهیونیستی، حمایت خود را از مردم مظلوم غزه و لبنان و جبهه مقاومت اعلام کردند.

همزمان با استان های همدان و هرمزگان، نمازگزاران استان فارس ظهر امروز پس از اقامه نماز با شرکت در راهپیمایی جمعه خشم بار دیگر با محکوم کردن جنایت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، حمایت خود را از مردم مظلوم غزه و لبنان و جبهه مقاومت اعلام کردند.

مردم با سردادن شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل خشم و تنفر خود را از رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان آن ها ابراز کردند.

این مراسم در شیراز پس از اقامه نماز جمعه از شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) آغاز شده و به سمت خیابان شهید دستغیب ادامه داشت.

راهپیمایی جمعه‌های خشم بیش از یک سال است که در محکومیت جنایات گسترده صهیونیست‌ها در نوار غزه در نقاط مختلف کشورمان برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه