سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مدیر کل میراث فرهنگی فارس خبر داد؛

پیش‌بینی نزدیک به ۳۰ پیش رویداد سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی در فارس

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از پیش‌بینی نزدیک به ۳۰ پیش رویداد فرهنگی، هنری و آموزشی ویژه برگزاری سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی در این استان خبر داد.

میراث فرهنگی فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمد ثابت اقلیدی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس امروز ۲۲ مردادماه گفت: سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی آبان ماه امسال در شیراز برگزار می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌های قبل از برگزاری این رویداد مهم چندین پیش رویداد و همایش در سطح استان برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس افزود: در حال حاضر و طبق پیش‌بینی‌ها نزدیک به ۳۰ پیش رویداد فرهنگی، آموزشی و هنری طراحی‌ شده که تا قبل از برگزاری جشنواره چندرسانه‌ای در سطح استان و شهر شیراز اجرا خواهد شد.

ثابت اقلیدی بابیان اینکه این پیش رویدادها باهدف آشنایی، بیشتر علاقه‌مندان به مباحث میراث فرهنگی و گردشگری و البته شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این حوزه تخصصی به عموم مردم است گفت: برگزاری جشنواره بین‌المللی آیین‌های محرم و عاشورایی، اجرای کارگاه‌هایی آموزشی با موضوع داستان، عکاسی، مرمت و ... برگزاری مسابقات و جشنواره‌های فرهنگی و هنری، برپایی نمایشگاه‌های تخصصی صنایع‌دستی و رونمایی از کتاب و... ازجمله پیش رویدادهای است که طی ۲ ماه آینده در سطح استان برگزار می‌شود.

او ادامه داد: هم‌اکنون دبیرخانه سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی در خانه نصیرالملک فعال است و زمان و مکان اجرای پیش رویدادی این جشنواره به‌زودی اعلام خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه