سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رییس جهاد دانشگاهی فارس:

شهید آیت‌الله رئیسی اسوه مدیریت جهادی و انقلابی است

رئیس جهاددانشگاهی فارس با یادآوری اقدامات شبانه‌روزی شهید جمهور، شهید آیت‌الله رئیسی را اسوه مدیریت جهادی و انقلابی دانست.

شهید جمهور
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، امیرحسین استقلال، رئیس جهاددانشگاهی فارس ضمن تسلیت شهادت مظلومانه شهدای خدمت، شهید آیت‌الله رئیسی، شهید جمهور و همراهانشان که در راه خدمت به محرومان به فوز عظیم شهادت دست یافتند، گفت: ایران اسلامی بار دیگر عزادار از دست دادن یکی از بزرگمردان خود است.

وی با بیان اینکه شهید آیت‌الله رئیسی نمونه بارز خدمت صادقانه و عشق به مردم بود، افزود: ایشان در تمام مسئولیت‌هایی که به عهده داشت، منشأ آثار ماندگار و جاودانی بود.

استقلال با تأکید بر اینکه به حق می‌توان شهید آیت‌الله رئیسی را اسوه مدیریت جهادی و انقلابی دانست، گفت: سرانجام در آخرین صفحه حیات شهید ابراهیم رئیسی، نشان شهادت نقش بست چون شهیدگونه زندگی کرده بود و پاداشی بهتر برای ۵ دهه مجاهدات خالصانه و خستگی‌ناپذیر، جز شهادت نیست.

وی اظهار کرد: شهید آیت‌الله رئیسی همانطور که توجه ویژه‌ای به دیپلماسی خارجی و گسترش روابط ایران با کشورهای مختلف دنیا به منظور بهبود اوضاع اقتصادی کشور داشت، عنایت ویژه‌تری نسبت به رفع مشکلات مناطق محروم داشت به طوری که همواره شب را از روز برای خدمت‌رسانی به عامه مردم به خصوص مردم محروم‌ترین مناطق نمی‌شناخت و عاقبت در یکی از همین مأموریت‌های خدمت‌رسانی به فوز عظیم شهادت دست یافت.

رئیس جهاددانشگاهی فارس یادآور شد: از خداوند بزرگ مسئله داریم تا عاقبت و نتیجه زندگی ما را نیز سعادت و شهادت در راه اسلام قرار دهد.

یادآور می‌شود، جهاددانشگاهی فارس نیز همگام با سایر ادارات و نهادها و دستگاه‌ها و اقشار مختلف مردم، عزادار از دست دادن شهدای خدمت است و در این راستا اقداماتی نظیر سیاه‌پوش کردن فضای ساختمان‌ها، برپایی موکب، پخش تلاوت قرآن هدیه به روح پاک شهدای خدمت در ساختمان‌ها کرده است. همچنین تعدادی از جهادگران فارس نیز برای شرکت در مراسم تشییع شهدای خدمت راهی مشهد مقدس شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه