استاندار فارس:

تعیین سرنوشت به دست مردم با مشارکت در انتخابات محقق می شود

استاندار فارس گفت: پیام مشارکت مردم در انتخابات این است که ما مردم و شهروندان می‌خواهیم از حق خود برای تعیین سرنوشت استفاده و حاضر نیستیم این حق را به دیگران واگذار کنیم.

استاندار فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمدهادی ایمانیه استاندار فارس امروز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه در حاشیه برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شیراز و رزقان، رأی خود را به صندوق انداخت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیام مشارکت مردم در انتخابات این است که ما مردم و شهروندان می‌خواهیم از حق خود برای تعیین سرنوشت استفاده و حاضر نیستیم این حق را به دیگران واگذار کنیم.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی جایگاه ویژه‌ای در تعیین سرنوشت کشور هم در انتخاب هیات دولت و انتخاب وزرا و هم در تصمیماتی که منجر به وضع، نظارت و اجرای قوانین می‌شود، دارد.

استاندار فارس تاکید کرد: باید از تعیین سرنوشتی که به خود مردم واگذار شده، به عنوان یک عبادت خداوند متعال استفاده کرد و همانند نماز اول باید به جای آورده شود.

ایمانیه عنوان کرد: مردم شیراز همزمان با آغاز رای‌گیری حضوری گسترده در صندوق‌های داشتند که امید است تا پایان وقت رأی‌گیری تداوم یابد و آرای ما شبیه دور اول و پررنگ‌تر از ادوار گذشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه