رییس سازمان فرهنگی شهرداری شیراز خبر داد؛

خیزش جهانی کاریکاتوریست ها برای حمایت از «کودکان غزه»

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز از برگزاری اولین مسابقه و نمایشگاه بین المللی کاریکاتور کودکان غزه خبر داد.

مسابقه کاریکاتور+شیراز

به گزارش خبرگزاری موج فارس ، محمد علی چوبینی با اعلام این خبر اظهار کرد: اولین مسابقه و نمایشگاه بین المللی کاریکاتور کودکان غزه با هدف دعوت از کاریکاتوریست های جهان در جهت خلق آثار به منظور حمایت از کودکان غزه برگزار می شود. 

وی افزود: این رویداد بی المللی از سوی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری برگزار می شود و شرکت کنندگان در این جشنواره بایستی آثار خود را تا ۲۰ آبان ماه به نشانی   shiraz.iran۱۴۰۲@gmail.com ارسال کنند.  

معاون فرهنگی شهردار شیراز خاطر نشان کرد: در این رویداد محدودیت سنی برای ارسال آثار وجود ندارد و هر شرکت کننده مجاز به ارسال حداکثر ۵ اثر در ابعاد ۳۰ در ۴۲ سانتی متر و یا در اندازه  A۳ است.

چوبینی اضافه کرد: علاقمندان به شرکت در این رویداد می توانند آثار خود را به صورت فایل jpg  با حجم  ۳۰۰ dpi   به صورت سیاه سفید و رنگی ارسال کنند. 

چوبینی با اشاره به اینکه اعلام نتایج این رویداد ۲۹ آبان ماه همزمان با بیست نوامبر روز جهانی کودک خواهد بود، گفت: در این جشنواره داوری آثار با حضور کاریکاتوریست های برتر ایران و جهان انجام خواهد شد و در پایان مسابقه به برندگان جشنواره، لوح یادبود و به پنج اثر برتر جوایز ویژه اهدا می شود. 

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز یادآور شد: پوستر اولین مسابقه و نمایشگاه بین المللی کاریکاتور کودکان غزه در روز یکشنبه سی ام مهر در صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز با حضور استاندار فارس و شهردار شیراز رونمایی شد. 

 اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز، کاریکاتور از  بین المللی ترین و جهانی ترین هنری است که میتوان با صراحت مسائل فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را در قالب مفاهیم هنری انتقال داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه