سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

«خگلپا» چهارشنبه در فرابورس عرضه اولیه می‌شود

۱۲ درصد از سهام شرکت فنرسازی زر گلپایگان با نماد «خگلپا» روز چهارشنبه ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۵ در بازار نوآفرین فرابورس ایران عرضه اولیه می‌شود.

سایپا
به گزارش خبرگزاری موج

، در این عرضه مجموعاً ۲۱۶ میلیون سهم معادل ۱۲ درصد از سهام شرکت فنرسازی زر گلپایگان به روش ترکیبی عرضه خواهد شد. در مرحله نخست، ۷۲ میلیون سهم معادل ۴ درصد از سهام شرکت به صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی و مختلط و به روش حراج عرضه می‌شود و در مرحله دوم، ۱۴۴ میلیون سهم معادل ۸ درصد از سهام شرکت به سایر سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی اختصاص می‌یابد. حداکثر سهمیه هر کد معاملاتی در مرحله دوم ۲۸۸ سهم تعیین شده است.

همزمان با عرضه اولیه، به منظور حمایت از سرمایه‌گذاران مرحله دوم و پوشش بخشی از ریسک سرمایه‌گذاری، اوراق اختیار فروش تبعی با نماد «هخگلپا۰۶۰۶» و سررسید ۱۳ شهریورماه سال آینده نیز اختصاص خواهد یافت.

فرشید الوند، مدیرعامل گروه فنرسازی زر، با اشاره به عرضه اولیه فنرسازی زر گلپایگان اظهار کرد: ورود شرکت‌های صنعتی به بازار سرمایه، زمینه ارتقای شفافیت، انضباط سازمانی و استفاده از ظرفیت‌های جدید برای توسعه را فراهم می‌کند و عرضه اولیه این شرکت نیز در همین چارچوب انجام می‌شود.

وی افزود: فنرسازی زر گلپایگان یکی از شرکت‌های تخصصی زنجیره تولید گروه فنرسازی زر است و حضور آن در بازار سرمایه می‌تواند به توسعه فعالیت‌های تولیدی، تقویت توان رقابتی و خلق ارزش پایدار برای سهامداران و ذی‌نفعان کمک کند.

مدیرعامل گروه فنرسازی زر تأکید کرد: رویکرد این گروه صرفاً عرضه سهام نیست، بلکه ایجاد بستر مناسب برای رشد پایدار، ارتقای حکمرانی شرکتی و بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت‌های بازار سرمایه در مسیر توسعه کسب‌وکار است.

گفتنی است شرکت فنرسازی زر گلپایگان با سرمایه ثبت‌شده یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال، از شرکت‌های زیرمجموعه گروه فنرسازی زر است و فعالیت آن بر تولید فنرهای مورد استفاده در صنعت خودرو متمرکز است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه