سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

رئیس کل گمرک از تدوین دستورالعمل اجرایی تسهیل تردد کالا در مرزها خبر داد

رئیس کل گمرک ایران از جزئیات دستور رئیس‌جمهور برای تسهیل و روان‌سازی تردد کالا در مرزهای کشور خبر داد و گفت: دستورالعمل اجرایی این مصوبه در حال آماده‌سازی است تا پس از ابلاغ، به‌صورت یکسان در گمرکات سراسر کشور اجرا شود.

فرود عسگری
به گزارش خبرگزاری موج

، فرود عسگری، در جمع روسای کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی ایران، با اشاره به محورهای این دستورالعمل اظهار کرد: جلوگیری از توقف کالا در مرزها، استفاده از ظرفیت گمرکات داخلی برای ارزیابی کالاهای صادراتی، اجرای مدیریت ریسک و تسریع در فرآیندهای ترخیص، از مهم‌ترین اهداف این برنامه است.

وی افزود: بر اساس رویکرد جدید، کالاهای پرریسک برای بررسی بیشتر به اسکنرها هدایت می‌شوند و سایر کالاها با اتکا به ارزیابی انجام‌شده در مبدأ و پلمب گمرکی، از مسیر سبز عبور خواهند کرد تا از توقف و کنترل‌های تکراری در مرزها جلوگیری شود.

رئیس کل گمرک ایران از تعیین زمان مشخص برای صدور مجوزهای وارداتی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و تاکید کرد: عملکرد دستگاه‌ها در این زمینه پایش می‌شود و گمرک، زمان‌سنجی فرآیندها را برای ارائه به مقامات کشور استخراج و گزارش خواهد کرد.

وی با اشاره به مشکلات فعالان اقتصادی در حوزه ثبت سفارش، نمونه‌برداری‌های تکراری و فرآیندهای موازی گفت: اقدامات لازم برای رفع این موانع در حال انجام است و امیدواریم اجرای دستورالعمل جدید، تحول قابل توجهی در روند ورود و خروج کالا از مبادی کشور ایجاد کند.

عسگری درباره ترافیک کامیون‌ها در مرزها گفت: با برگزاری نشست‌های مرزی با روسای گمرکات کشورهای همسایه و پیگیری مشکلات عملیاتی، تلاش شده است ظرفیت پذیرش کامیون‌ها افزایش یابد.

به گفته وی، ظرفیت پذیرش کامیون در مرز دوغارون از حدود ۴۰۰ دستگاه در روز پیش از بازدیدهای اخیر، به حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ دستگاه در روز افزایش یافته است.

رئیس کل گمرک ایران ابراز امیدواری کرد با تداوم هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول و اجرای تصمیمات اتخاذشده، توقف کامیون‌ها در مرزها کاهش یابد و فرآیند تجارت خارجی کشور با سهولت بیشتری انجام شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه