سرخط خبرها
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است
  • رونمایی از اپلیکیشن نیرومند/ دانش‌آموزان، سفیران فرهنگ مصرف صحیح انرژی
  • افزایش ۶۶۸ مگاواتی ظرفیت تولید برق در هفته گذشته
  • هرمز برای آمریکا گران تمام شد
  • بزرگ‌ترین پایگاه داده اقتصادی کشور ایجاد شد
  • هشدار سازمان امور مالیاتی درباره پیامک‌های جعلی دریافت گواهی امضا
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد

برگزاری جلسه پایش استراتژی‌های شرکت فولاد سنگان

جلسه پایش استراتژی‌های شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور علی رسولیان مدیرعامل، معاونین، مدیران واحدهای مختلف و جمعی از کارشناسان برگزار شد.

فولاد سنگان
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل روابط عمومی فولاد سنگان، در ابتدای این جلسه مرتضی صادقی؛ مدیر واحد تعالی سازمانی ضمن ارائه گزارشی از سند استراتژی و تحقق اهداف شرکت گفت: به منظور پایش دقیق و منظم عملکرد و دستیابی به اهداف برنامه، جلسات پایش به صورت ماهانه برگزار می گردد تا با بررسی شرایط شرکت اقدامات و پروژه های بهبود در صورت نیاز مجدد تعریف شوند.

مدیرعامل فولاد سنگان، در این جلسه بر اهمیت ارزیابی منظم اهداف و پایبندی به برنامه‌های توسعه‌ای تأکید کرد و افزود: برنامه استراتژی شرکت به عنوان سند و برنامه پیشرفت باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و در هر زمان و با در نظر گرفتن شرایط، بازنگری گردد. رسولیان با اشاره به پتانسیل های موجود در منطقه سنگان و توانمندی های این شرکت گفت: با بررسی ها و برنامه ریزی صورت گرفته ،فولاد سنگان برنامه توسعه بسیار خوبی را در دستور کار دارد، بنابراین نیازمندذ تعریف مجدد چشم اندازها و مأموریت شرکت هستیم.

شایان ذکر است، در این نشست، عملکرد بخش‌های مختلف شرکت در راستای تحقق برنامه‌های راهبردی مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای بهبود مستمر فرآیندها و ارتقای بهره‌وری ارائه شد و در پایان نیز علی رسولیان از تلاش‌های همه کارکنان در مسیر رشد و تعالی فولاد سنگان قدردانی نمود.

گفتنی است، هدف از برگزاری این جلسات مستمر، ارتقای سطح عملکرد واحدها، هم‌افزایی میان ارکان شرکت و حرکت در مسیر توسعه پایدار شرکت فولاد سنگان می باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه