English

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه خبر داد؛

سه ماه سخت، اما موفقیت‌آمیز در فولاد مبارکه

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه گفت: در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ که از سوی رهبر معظم انقلاب با نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شد، کارکنان جهادگر و بلندهمت فولاد مبارکه و شرکت فولاد و نورد سبا با رکوردشکنی‌های متعدد، توانستند علی‌رغم محدودیت‌های موجود در حوزه انرژی، تمامی اهداف شرکت در فصل بهار را محقق سازند.

سه ماه سخت، اما موفقیت‌آمیز در فولاد مبارکه
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از فولاد مبارکه اصفهان، سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه ضمن قدردانی از عملکرد نیروهای مسلح کشور در مسیر دفاع از عزت و اقتدار ایران اسلامی و هوشیاری و صبوری مردم که مانع تحقق اهداف شوم دشمن شدند گفت: خوشبختانه باتوجه‌به اهداف کلان کشور در اهمیت حفظ سنگر تولید در سخت‌ترین شرایط غیور مردان جبهه صنعت فولاد کشور در گروه فولاد مبارکه نیز دوشادوش رزمندگان در جبهه جنگ علیه رژیم متخاصم اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار مردانه پای‌کار تولید ایستادند، پرچم تولید را در بالاترین سطح به اهتزاز درآوردند و تمامی اهداف برنامه‌ریزی‌شده برای سه‌ماهه نخست سال را محقق ساختند.

وی با اشاره به دستاوردهای حوزه تولید گفت: اگرچه محدودیت‌های انرژی در سال جاری زودتر از موعد پیش‌بینی‌شده و از اواخر اردیبهشت‌ماه به شرکت تحمیل شد، اما در سایه الطاف الهی و با رکوردشکنی‌هایی که در ماه‌های نخست امسال حاصل شده بود، در پایان سه‌ماهه نخست در بسیاری از نواحی شاهد تحقق اهداف بوده‌ایم.

 

تحقق ۱۰۷ درصدی برنامه تولید آهن اسفنجی

زرندی از تولید ۲ میلیون و ۳۳۵ هزار تن آهن اسفنجی در واحدهای احیا مستقیم ۱ و ۲ فولاد مبارکه طی سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ و تحقق ۱۰۷ درصدی برنامه در این واحدها خبر داد و گفت: در همین بازه زمانی، تولید آهن اسفنجی در شرکت فولاد و نورد سبا با تحقق ۱۰۶ درصدی برنامه و رشد ۳.۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ به ۴۴۵ هزار تن رسیده است.

 

تحقق ۱۰۶ درصدی برنامه تولید در حوزه فولاد خام

به گفته مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، طی سه ماه نخست سال جاری تولید فولاد خام در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه با تحقق ۱۰۶ درصدی برنامه به ۲ میلیون و ۱۶۴ هزار تن رسیده است. همچنین تولید کلاف گرم در خط نورد گرم فولاد مبارکه با تحقق نزدیک به ۱۰۰ درصدی برنامه به یک‌میلیون و ۳۶۵ هزار تن و تولید کلاف گرم در شرکت فولاد و نورد سبا با تحقق ۱۰۱ درصدی برنامه و رشد ۲.۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۴۵۱ هزار تن رسیده است.

 

رشد ۲.۱ درصدی تولید محصولات سرد

وی در ادامه به عملکرد کارکنان فولاد مبارکه در ناحیه نورد سرد اشاره و اضافه کرد: در سه‌ماهه نخست سال جاری ۴۳۲ هزار و ۲۳۰ تن انواع محصولات سرد تولید شده است که این میزان تولید، تحقق ۱۰۳ درصدی برنامه و رشد ۲.۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ را نشان می‌دهد.

زرندی خاطرنشان کرد: تمامی موفقیت‌ها علی‌رغم محدودیت‌های انرژی و در سایه رکوردشکنی‌های خطوط تولید در فولاد مبارکه و شرکت فولاد و نورد سبا طی فروردین و اردیبهشت‌ماه سال جاری حاصل شده است، به‌نحوی‌که در فروردین‌ماه سه رکورد در واحدهای احیا مستقیم فولاد مبارکه، دو رکورد فولاد خام در واحد فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه و نورد شرکت فولاد و نورد سبا و همچنین یک رکورد تولید در خط تاندم میل نورد سرد فولاد مبارکه در اردیبهشت‌ماه و سه رکورد تولید آهن اسفنجی در شرکت فولاد و نورد سبا طی ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد به ثبت رسیده است.

 

رشد ۹ درصدی درآمد فولاد مبارکه

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تحقق برنامه‌های شرکت فولاد مبارکه در حوزه درآمد اشاره کرد و گفت: در سه‌ماهه نخست سال جاری درآمد حاصل از فروش شرکت معادل ۸۰۵ هزار میلیارد ریال رسید که معادل ۱۰۰ درصدی برنامه مصوب (۷۹۰ هزار میلیارد ریال) است. این در حالی است که درآمد فروش در مدت مشابه سال قبل ۷۳۹ هزار میلیارد ریال بوده که نشان‌دهنده رشد ۹ درصدی در سال جاری است.

 

رشد ۲۰۰ درصدی صادرات فولاد مبارکه در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴

به گفته مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، این شرکت توانسته در سه‌ماهه نخست سال جاری با فروش ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات، برنامه درآمدی خود را محقق سازد. همچنین صادرات محصولات شرکت در این دوره با رشد قابل‌توجهی همراه بوده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۲۰۰ درصدی را تجربه کرده است. بر این اساس در سه‌ماهه ابتدایی امسال، ۳۲۶ هزار تن محصول صادر شده، درحالی‌که این رقم در مدت مشابه سال ۱۴۰۳، حدود ۱۱۰ هزار تن بوده است.

وی با اشاره به اهمیت صادرات و ارزآوری برای کشور در شرایط کنونی گفت: این شرکت از ابتدای سال جاری ضمن در اولویت قرار دادن تأمین بازارهای داخلی، صادرات محصولات حداکثری نهایی نظیر محصولات گرم، سرد و گالوانیزه را با تناژ بالاتر در برنامه صادرات خود قرار داده است.

 

هدف‌گذاری برای صادرات ۲ میلیون تن محصول

زرندی در همین زمینه از برنامه‌ریزی فولاد مبارکه برای صادرات یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصول در سال جاری خبر داد و گفت: در گروه فولاد مبارکه صادرات ۲ میلیون تن محصول به‌منظور ارزآوری حدود یک میلیارد دلار برای کشور هدف‌گذاری شده است.

وی در بخش پایانی سخنان خود این دستاوردها را نتیجه تلاش‌های همدلانه و مستمر کارکنان شرکت در تمامی بخش‌های تولید، تعمیرات، پشتیبانی، واحدهای ستادی و همکاران پیمانکار دانست و تصریح کرد: بدون شک با همدلی و همکاری تمامی همکاران در گروه فولاد مبارکه و با حمایت‌های مسئولان محترم در حوزه تأمین انرژی تلاش خواهیم کرد تا در پایان سال نیز همچون سه‌ماهه نخست منتهی به خردادماه کارنامه قابل‌قبولی از خود برجا گذاریم و برای کشور و مردم عزیزمان که در روزهای اخیر نشان دادند بهترین هستند، افتخارآفرینی کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه