سرخط خبرها
  • هزینه واردات قطعات موتورسیکلت از ۷۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت نفت از ۹۲ دلار گذشت
  • برق بندرگاه بوشهر کمتر از ۲ ساعت پس از اصابت موشک دشمن وصل شد
  • ۹ مسئول برگزاری آزمون های نهایی در پی تخلفات برکنار شدند
  • خطر محکومیت ۶ میلیون دلاری در انتظار استقلال
  • بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها
  • شرط مهم سفر اربعین/ اعتبار ۶ ماهه گذرنامه را جدی بگیرید
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا

در دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی انجام شد

حضور پرشور تلاشگران ذوب آهن اصفهان پای صندوق های رای

تلاشگران ذوب آهن اصفهان نیز با حضور پر شور خود در مسجد آیت الله شهید دستغیب مدیریت کوره بلند آرای خود برای انتخاب نماینده مجلس شورای اسلامی را در صندوق سیار این حوزه انتخاباتی انداختند.

ذوب آهن اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان، همزمان با مردم شهرهای مختلف کشور مان که انتخابات آن به مرحله دوم کشیده شد، دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان لنجان نیز با حضور پر شور مردم این شهرستان در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، تلاشگران ذوب آهن اصفهان نیز با حضور پر شور خود در مسجد آیت الله شهید دستغیب مدیریت کوره بلند آرای خود برای انتخاب نماینده مجلس شورای اسلامی را در صندوق سیار این حوزه انتخاباتی انداختند.


صندوق سیار این حوزه انتخاباتی  از ۸ صبح تا ۱۴ و سی دقیقه جهت رای دهندگان ذوب آهنی بود و سپس برای رای دهندگان  مجتمع سبا به آن مرکز منتقل می گردید. این صندوق سیار با همکاری مدیریت های روابط عمومی ، حراست ، خدمات رفاهی و امور شهری ، کوره بلند و همچنین پایگاه مقاومت بسیج کارگری شهید دستغیب ذوب آهن اصفهان فراهم شده است.


در روز ۲۱ اردیبهشت ماه شاهد حضور جمعی از مدیران و کارکنان ذوب آهن اصفهان که شرایط رای دهی در دور دوم انتخابات را داشتند ، بودیم. تعدادی از همکاران در گفتگو با خبرنگار آتشکار ضمن قدردانی از فراهم شدن شرایط برای حضور پای صندوق های رای از دلایل و انگیزه های حضور شان در انتخابات سخن گفتند.


محمد قاسمی حسین آبادی اهل فلاورجان با ۲۰ سال سابقه کار در قسمت باسکول های شرکت گفت: من برای تکمیل رای دهی خود شرکت و به وظیفه ام عمل کردم و انتظارم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، تلاش برای آبادانی شهر و کشورمان است.


مجید بیرانوند شاغل در روابط صنعتی مدیریت نسوز شرکت با ۱۸ سال سابقه کار گفت: راه یافتگان با انتخاب صحیح مردم به مجلس شورای اسلامی راه پیدا می کنند و من تلاش کردم در سرنوشت کشورم سهیم باشم.


علیرضا معنوی کمک لکوموتیو ران مدیریت بخش راه آهن و ترابری که از سال ۱۳۸۵ در کوره بلند مشغول به کار شده است گفت: من  در دور اول انتخابات نیز در ذوب آهن اصفهان رای دادم و دوباره رای خود را در همین جا به صندوق انداختم. با احساس مسئولیت من وحضور پای صندوق اخذ رای وظیفه  خود را انجام داده و امیدوارم نمایندگان انتخاب شده با بیشتر شدن رای خود تلاش بیشتر برای آبادانی کشور نماید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه