در اولین نشست مدیرعامل طیف سایپا با مدیران این شرکت در سال جدید مطرح شد:

افزایش تولید با استفاده از ظرفیت حداکثری و حفظ کیفیت محصولات

اولین نشست شورای مدیران شرکت طیف سایپا در ۱۵ فروردین ماه با محوریت حفظ کیفیت محصولات استراتژیک تولیدی و افزایش تولید با استفاده از ظرفیت حداکثری برگزار شد.

سایپا

 به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی سایپا،‌ در این نشست محمد بابائی، مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت طیف سایپا ضمن تبریک سال نو و با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به نام سال " جهش تولید با مشارکت مردم" به تبیین این شعار و نحوه استفاده از تمامی ظرفیتها در راستای رساندن تولید به میزان حداکثری و بهبود مستمر کیفی محصولات پرداخت.

بابائی گفت: شرکت دانش بنیان طیف سایپا همزمان با ماه پرخیر و برکت رمضان و باتلاش و همت پرسنل متخصص، متعهد و پرتلاش خود موفق به شکستن رکورد یازده ساله تولید در تاریخ ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۲ با تناژ ۷ هزار و ۷۹۰ تن شد که این موفقیت بر پایه دستیابی به دانش و ساخت داخل کردن محصولات بوده است.

او در انتها با اشاره به رویکرد مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا درخصوص حفظ استقلال و استفاده از پتانسیل و ظرفیت‌ شرکت‌های گروه، آمادگی طیف سایپا را  در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت و افزایش تولید در سال جدید اعلام کرد.     

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه