سرخط خبرها
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه تصفیه خانه پساب ذوب آهن اصفهان

استان اصفهان به دلیل همجواری با کویر یکی از استان هایی است که در معرض کمبود آب قرار دارد و با توجه به اینکه آب، یکی از نهاده های اصلی تولید فولاد به شمار می رود، ذوب آهن اصفهان به منظور جلوگیری از قطعی آب و همچنین کاهش برداشت آب از زاینده رود، همواره تلاش نموده از طریق بازیافت پساب شهری نیاز آبی خود را برطرف نماید

66

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان ، در این راستا پروژه تصفیه خانه، کارخانه توسط شرکت مپنا به روش BOT در حال انجام می باشد. در خصوص کم و کیف اجرای این پروژه با  علی اکبر رجائی مدیر اجرائی پروژه ها در شرکت گفتگویی انجام شده است که در ادامه از نظرتان می گذرد.  

علی اکبر رجائی با اشاره به اینکه تصفیه خانه فاضلاب ذوب آهن اصفهان در قسمت شرقی کارخانه و در مساحت تقریبی ۵ هکتار واقع شده است، گفت : با توجه به مشکلات کمبود آب در استان اصفهان و در راستای کاهش برداشت آب از رودخانه زاینده رود و جلوگیری از خروج  پساب های صنعتی و  بهداشتی به لاگون ها و تامین آب صنعتی و دِمین مورد نیاز کارخانه،  طرح زیست محیطی انتقال و تصفیه فاضلاب شهرهای فولاد شهر ، زرین شهر و اماکن ذوب آهن تحت عنوان فاضلاب بهداشتی به ظرفیت ۵۵۰ متر مکعب در ساعت و پساب صنعتی کارخانه به ظرفیت ۳۰۰ متر مکعب در ساعت به تصفیه خانه این پروژه انجام شده است.

وی تصریح کرد : این تصفیه خانه به دلیل اینکه آب دِمین برای مصارف نیروگاهی و صنعتی از پساب های بهداشتی و صنعتی تولید می کند و باید دارای ناخالصی بسیار پایین در حد صفر باشد از پیشرفته ترین تکنولوژی روز و تجهیزات مدرن انتخاب و طراحی شده است.  

رجائی تصریح کرد : ابتدا پساب ورودی به کارخانه در تصفیه خانه های مبداء تصفیه اولیه کامل شده و پس از آن توسط پمپخانه ای که برای این منظور ساخته شده به کارخانه پمپاژ می گردد.  

وی گفت : به دلیل اینکه نوع فاضلاب ورودی به تصفیه خانه متفاوت و از نوع بهداشتی و صنعتی است لذا دو نوع روش تصفیه: الف)  برای فاضلاب بهداشتی فرآیند MBR   ب)  برای فاضلاب صنعتی از روش انعقاد لخته سازی و ته نشینی استفاده شده است  که در نهایت هر دو پساب با استفاده از روش تصفیه تکمیلی RO تصفیه شده و به سمت ذوب آهن پمپاژ می شوند.

مدیر اجرائی پروژه ها با اشاره به اینکه قرارداد این پروژه به صورت سرمایه گذاری به روش BOT  با گروه مپنا به عنوان سرمایه گذار و شرکت ذوب آهن به عنوان سرمایه پذیر منعقد شده است، خاطر نشان کرد : پیشرفت پروژه تاکنون ۸۰ در صد بوده و اکثر تجهیزات آن نیز خریداری و تحویل داده شده است همچنین  بخش سیویل نیز پایان یافته و در حال اجرای نصب تجهیزات و پایپینگ می باشد و امید است تا پایان سال جاری راه اندازی گردد و در اوایل سال آینده نیز مورد بهره برداری قرار گیرد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه