English

تغییر و تحول در حوزه منابع انسانی

طی احکامی از سوی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان یک شنبه دوم مردادماه، مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت سرمایه های انسانی و توسعه مدیریت و احمد اکبری به عنوان مشاور عالی مدیر عامل شرکت منصوب شدند.

تغییر و تحول در حوزه منابع انسانی

به گزارش خبرگزاری موج، طی احکامی از سوی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان یک شنبه دوم مردادماه،  مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت سرمایه های  انسانی و توسعه مدیریت و احمد اکبری به عنوان مشاور عالی مدیر عامل شرکت منصوب شدند.
مهندس رخصتی در جلسه ای با حضور مسئولین حوزه منابع انسانی ، از زحمات معاون پیشین سرمایه های انسانی و توسعه مدیریت شرکت قدردانی نمود و گفت : دوره مدیریت مهندس اکبری بر این معاونت ، دوره تحول منابع انسانی بود و امروز ایشان با کوله باری از تجربه به عنوان مشاور مدیرعامل منصوب شدند.
وی افزود : مهندس بهرامی با سابقه فعالیت در این حوزه و توانمندی مدیریتی ، صبر و آرامش، تلاش خواهد کرد که تعامل با جامعه و کارکنان را بیش از گذشته افزایش دهد و امیدوارم با کمک همه مدیریت ها ، مسئولین روابط صنعتی و حوزه مدیرعامل شاهد نتایج خوبی در حوزه منابع انسانی باشیم .
مدیرعامل شرکت توجه به ارشد پروری را فراتر از جانشین پروری از جمله ضروریات حوزه منابع انسانی دانست و اظهار داشت : جانشین پروری در نهایت می تواند اداره امور را همانطور که هست پیش ببرد اما ارشد پروری که از مباحث جدید منابع انسانی است ، می تواند تحول در سازمان  را رقم بزند .   
احمد اکبری مشاور عالی مدیرعامل شرکت نیز در این جلسه از زحمات همکاران خود در حوزه سرمایه های انسانی و توسعه مدیریت قدردانی کرد و گفت : فعالیت در ذوب آهن اصفهان را همچون جهاد در دوره دفاع مقدس می دانم و همانند سرباز در خدمت مجموعه و نظام مقدس جمهوری اسلامی هستم . برای مهندس بهرامی و همکاران این حوزه نیز که با تمام توان در انجام وظایف خود کوشا هستند ، آرزوی توفیق روزافزون دارم .
مهدی بهرامی نیز در این جلسه ، حضور مهندس اکبری در حوزه منابع انسانی را منشا خدمات چشمگیر در این حوزه دانست و گفت : ایشان به ویژه در تصویب واجرای طرح طبقه بندی مشاغل بسیار با تدبیر عمل نمود و بدون تنش این پروژه اجرا شد .
وی افزود : هر گونه تحول در حوزه منابع انسانی مستلزم این است که تمام مسئولین شرکت خود را مسئول حوزه منابع انسانی نیز بدانند و با حاکم شدن این نگرش شاهد تحولات مهمی خواهیم بود.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه