سرخط خبرها
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه اصفهان:

فولاد مبارکه بازدهی ۴۳ درصدی را عاید سهامداران خود کرد

سهام فولاد مبارکۀ اصفهان که در سال ۹۵ بازدهی ۴ درصدی را کسب کرده بود، از ابتدای سال جاری تا پیش از معاملات منتهی به ۱۹ شهریورماه، بازدهی ۴۳ درصدی را عاید سهامداران خود کرده است.

فولاد مبارکه

به گزارش خبرگزاری موج، این مطلب را امــیرحسین نادری معـــاون اقتصادی و مالی شرکت فولاد مبارکۀ اصفهان در گفت وگو با بورس ۷ مطرح کرد و در ادامه درخصوص تأثیر افزایش قیمت جهانی الکترود گرافیتی بر سودآوری شرکت بیان کرد: برای تولید هر تن فولاد به روش قوس الکتریکی حدود ۲ کیلوگرم الکترود گرافیتی به کار میرود. رشد قیمت الکترود گرافیتی در ماههای اخیر بر افزایش بهای تمام شدۀ تولید محصول مؤثر است؛ اما این افزایش بهای تمام شده در حدی نبوده که موجب نگرانی شود. در دسترس نبودن الکترود گرافیتی میتواند نگرانی هایی در پی داشته باشد؛ ولی فعلا مشکلی برای تأمین الکترود گرافیتی وجود ندارد.

این در حالی است که فولاد مبارکۀ اصفهان طرح توسعه ای برای تولید الکترود گرافیتی در دست اجرا دارد که تقریبا ۲ سال دیگر به بهره برداری خواهد رسید. پس از بهره برداری از این طرح، بخشی از نیاز شرکت به این محصول تأمین خواهد شد.

بودجۀ سال ۹۷ با توجه به رشد کمی و کیفی محصولات تدوین می شود

نادری دربارۀ پتانسیل های فولاد مبارکه و بودجۀ سال آتی این شرکت گفت: با توجه به بهره برداری از چند طرح توسعۀ فولاد مبارکه در سال آینده، بودجۀ سال ۹۷ با در نظر گرفتن رشد کمی و کیفی محصولات تدوین خواهد شد. به لحاظ حجمی بیش از ۷٫۵ میلیون تن محصول تولید خواهیم کرد؛ اما نکتۀ قابل تأمل آن است که طرح های توسعۀ فولاد مبارکه هم به منظور افزایش ظرفیت کمی و هم برای ارتقای کیفی محصول است. هرچه کیفیت محصولات تولیدی بهبود یابد، حاشیۀ سود محصول افزایش خواهد یافت؛ ضمن اینکه تأمین نیاز بازار تسهیل خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: در صورت تداوم وضعیت رو به رشد در بازارهای جهانی، سال آینده از بهترین سالهای فولاد خواهد بود؛ به نحوی که هم در حوزۀ سودآوری و هم در حوزۀ سرمایه گذاری موقعیت مناسبی خواهیم داشت.

سبد سهام پرارزش فولاد مبارکه

همچنین شرکت فولاد مبارکه از پرتفوی بورسی مطلوبی شامل «ومعادن»، «هرمز»، «کگل»، «کچاد»، «وتوکا» و... برخوردار بوده است و به نظر میرسد در سال ۹۷ بابت سود سرمایه گذاری ها، سودآوری «فولاد» نیز رشد کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه