سرخط خبرها
  • مراقب جنگ اذهان باشیم
  • بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا؛ پایان کار ورزش ایران با ۱۰۲ مدال
  • فروش ۶۳ میلیاردی سینماها/ میزبانی از ۴۹۸ هزار مخاطب
  • نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند
  • ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها در وضعیت مناسبی قرار دارد
  • حسینی کیا، نماینده مجلس: افزایش بی‌ضابطه تعرفه‌های اینترنت اجحاف در حق مردم است
  • هزینه‌های سرشماری نفوس و مسکن ۹۰ درصد کاهش یافت
  • بیرانوند راهی شهر حافظ شد
  • پزشکیان: باید از وضعیت «نه جنگ، نه صلح» خارج شویم
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود

طائب:

ارتش کودک‌کش، ابرقدرت نیست

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه ابهت ارتش آمریکا در جنگ اخیر شکست، گفت: ارتشی که مدرسه و مراسم عروسی را هدف قرار می‌دهد، جنایتکار است و نه ابرقدرت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین طائب
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آیین تکریم و معارفه مسئول سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه شتاب تحولات از پیش‌بینی‌ها سبقت گرفته است، گفت: آمریکایی‌ها در آغاز قرن بیست‌ویکم بر این باور بودند که در ۲۵۰ سالگی استقلال خود، مدیریت دهکده جهانی را در اختیار می‌گیرند، اما از سال ۲۰۲۰ به بعد و به‌ویژه در جنگ‌های اخیر، با وجود استفاده از جنگ ترکیبی و نظامی، به شکست تن دادند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طائب با اشاره به تلاش غرب برای ایجاد انحصار علمی و وابستگی کشورهای جهان افزود: آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها با دوگانگی‌های داخلی مواجه شدند و برای حل چالش‌های خود به قدرت نظامی روی آوردند. وی با اشاره به حمایت گسترده از ماشین جنگی رژیم صهیونیستی و اعزام بخش قابل توجهی از توان عملیاتی آمریکا به منطقه اظهار کرد: آنها تصور می‌کردند بدون تصرف ایران به اهداف خود در غرب آسیا می‌رسند، اما در نهایت شکست را پذیرفتند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: ابهت ارتش آمریکا در این جنگ شکسته شد؛ ارتشی که مدرسه و مراسم عروسی را هدف قرار می‌دهد، ارتش یک ابرقدرت نیست، بلکه ارتشی جنایتکار و کودک‌کش است و این واقعیت برای همه دنیا عیان شده است. وی با اشاره به بودجه نظامی یک تریلیون دلاری آمریکا خاطرنشان کرد: مردم جهان دیدند که چگونه این ارتش در مقابل توان دفاعی محدودتر با چالش جدی مواجه شد و امروز ۶۰ درصد مردم آمریکا نیز اذعان دارند که جنگ با ایران برای کشورشان هیچ ارزشی نداشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین طائب عامل اصلی این شکست را ایستادگی ملت ایران و پیوند قدرت علمی با قدرت دفاعی دانست و گفت: دانشگاه با ورود به عرصه صنعت دفاعی و طراحی موشک، پهپاد و شناورهای بومی، نظم عملیاتی دشمن را برهم زد. وی با بیان اینکه تاب‌آوری ملت ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستی را به زانو درآورد، اظهار کرد: امروز باید با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید، کارآمدی نظام را افزایش دهیم و شتاب ببخشیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین شرط تحقق این کارآمدی را پیشرفت علمی و ارتقای قواعد حکمرانی دانست و افزود: بسیج اساتید باید در این عرصه پیشران باشد و با تعامل با دستگاه‌های مختلف، زمینه پیشرفت علمی را فراهم کند. وی تأکید کرد: در دوره جدید، هر کسی که قلبش برای دفاع از وطن می‌تپد باید وارد میدان شود و روند تولید علم و تربیت عالم در دانشگاه با سرعت بیشتری دنبال شود تا استقلال و هویت ایرانی در جهان بیش از پیش اوج بگیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه