سرخط خبرها
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

عراقچی خواستار اتحاد کشورهای منطقه در برابر مداخلات آمریکا شد

وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با همتای پاکستانی خود بر ضرورت اهتمام کشورهای منطقه نسبت به حفظ صلح و ثبات منطقه در برابر تحرکات مداخله‌جویانه آمریکا تاکید کرد.

ایران و پاکستان
به گزارش خبرگزاری موج

، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و محمد اسحاق‌دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی پاکستان، به‌صورت تلفنی گفتگو کردند.

در این تماس تلفنی، دو وزیر ضمن بررسی روابط دوجانبه بر عزم متقابل دو کشور برای تقویت تعاملات در همه زمینه‌ها تاکید کردند.

در این تماس تلفنی همچنین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تقدیر از مواضع اصولی پاکستان، از جمله در جریان جلسه پنج‌شنب شورای امنیت سازمان ملل متحد، در رد مداخله خارجی در امور داخلی ایران و نیز محکوم کردن اقدامات تروریستی که طی روزهای ۱۸ تا ۲۰ دی‌ماه منجر به شهید و زخمی شدن جمعی از نیروهای انتظامی-امنیتی و شهروندان عادی ایرانی شد، بر ضرورت اهتمام کشورهای منطقه نسبت به حفظ صلح و ثبات منطقه در برابر تحرکات مداخله‌جویانه آمریکا تاکید کرد.

معاون نخست وزیر و وزیر خارجه پاکستان نیز ضمن محکومیت شدید تروریسم و هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی ایران ابراز اطمینان کرد دولت و مردم ایران با وحدت و انسجام ملی، از امنیت و حاکمیت ملی کشور صیانت خواهند کرد. وی با ابراز نگرانی از پیامدهای مترتب بر هرگونه تشدید تنش‌، بر اهمیت استفاده از مجاری دیپلماتیک و نیز همکاری‌های منطقه‌ای جهت حفظ ثبات و امنیت در منطقه تاکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه