English

سخنگوی سپاه:

تغییر معادلات منطقه و جهان به نفع ایران است

سردار علی‌محمد نائینی با اشاره به محکومیت گسترده حمله رژیم صهیونیستی به ایران توسط ۱۲۰ کشور، از تغییر معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به سود جمهوری اسلامی ایران سخن گفت و تأکید کرد: جایگاه و روایت کشور در جهان به شکل محسوسی تقویت شده است.

تغییر معادلات منطقه و جهان به نفع ایران است
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی سپاه پاسداران سردار علی‌محمد نائینی، در آیین بزرگداشت « شهدای رسانه مقاومت»، با بیان اینکه جنگ تحمیلی اخیر به شکل‌گیری یک هم‌افزایی بی‌نظیر بین سه میدان قدرت (نظامی، دیپلماسی و رسانه) انجامید، گفت: «اگر این هم‌افزایی به‌طور کامل شکل نمی‌گرفت، قطعاً با روایتی متفاوت از آنچه امروز می‌بینیم روبه‌رو بودیم.»

وی ادامه داد: «بر اساس نظرسنجی‌های معتبر جهانی، دست‌کم ۶۰ درصد مردم جهان روایت پیروزی ایران را باور دارند؛ این رقم در منطقه به ۸۰ درصد می‌رسد و در ایران از این هم فراتر است. این یعنی روایت &#۳۹;ایران ضعیف&#۳۹; دیگر جایگاهی ندارد و به‌واسطه تجلی قدرت ملی، نقش فرماندهی حضرت آقا در رأس نیروهای مسلح و فعالیت‌های روایت‌گری رسانه‌ها این تصویر دگرگون شده است.»

سردار نائینی افزود: «زمانی که ۱۲۰ کشور حمله رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم می‌کنند و تنها تعداد معدودی کشور از آن حمایت می‌کنند، یعنی قدرت جابه‌جا شده و معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند. نباید این تحول را دست‌کم گرفت؛ این انتقال قدرت به‌واقع انجام شده است.»

سخنگوی سپاه پاسداران با بیان اینکه سردار سلامی نه‌تنها یک شخصیت نظامی برجسته که شخصیت علمی، دینی، قرآنی و رسانه‌ای صاحب‌نظر بود، افزود: سردار سلامی واقعاً در میان فرماندهان جنگ یک استثنا و منحصربه‌فرد بود. او قدرت، امنیت، جنگ و تهدید را با نگاه‌های جدید نرم‌افزارانه به‌خوبی می‌شناخت و به ادبیات موجود دنیا کاملاً مسلط بود. او سال گذشته گفته بود برای یک صحبت ۲۰ دقیقه‌ای در جمع خبرنگاران، حداقل ۱۵ ساعت جدیدترین متن‌های دنیا را مطالعه و متنی متناسب با جلسه آماده کرده است. سردار سلامی بیش از هزار سخنرانی دارد که جمع‌آوری و دسته‌بندی آن‌ها تقریباً به ۲۰۰ جلد کتاب می‌رسد. تاکنون حدود ۷۰ تا ۸۰ جلد آماده شده‌اند که بخش زیادی از این سخنرانی‌ها به حوزه‌های تخصصی مربوط است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه