سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی:

کلیات طرح تقویت بنیه نیروهای مسلح کشور تصویب شد

رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب کلیات طرح تقویت بنیه نیروهای مسلح در مقابله همه جانبه با جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی در کمیسیون متبوعش خبر داد.

صحن مجلس
به گزارش خبرگزاری موج

، ابراهیم رضایی در تشریح نشست امروز (یکشنبه ۲۲ تیرماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: در این نشست کلیات طرح تقویت بنیه نیروهای مسلح در مقابله همه جانبه با جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی با حضور مسئولانی از وزارت دفاع، ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به تصویب رسید و برای بررسی بیشتر به کمیته دفاعی کمیسیون ارجاع داده شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه طرح مذکور به امضای ۱۲۰ نماینده مجلس رسیده و طراح آن علی خضریان نماینده مردم تهران در قوه مقننه است‌، اظهار کرد: در جریان بررسی این طرح، اعضای کمیسیون و مسئولان وزارت دفاع، ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش و سپاه به بیان نظرات خود درباره این طرح پرداختند.

وی افزود: در این جلسه معاون وزیر دفاع گفت که با جدیت و حمایت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، به دنبال تقویت منابع بودجه مورد نیاز برای نیازهای دفاعی کشور هستیم. علاوه بر این، هرکدام از مسئولان گزارشی از حوزه مأموریتی خود ارائه کردند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس دوازدهم تصریح کرد: کلیات طرح تقویت بنیه نیروهای مسلح در مقابله همه جانبه با جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی با ۱ ماده واحده و ۳ بند به تصویب رسید و احتمال اعمال تغییراتی در آن وجود دارد. در این طرح سازمان برنامه بودجه و وزارت نفت مکلف می‌شوند که صددرصد بودجه دفاعی سال ۱۴۰۴ مربوط به تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح و همینطور باقیمانده بودجه تأمین نشده سال ۱۴۰۳ مربوط به طرح‌های ویژه دفاعی را پرداخت کنند.

رضایی خاطر نشان کرد: همچنین سازمان برنامه و بودجه مکلف به پرداخت صددرصد سهم سالانه مصوبات شورای عالی امنیت ملی مربوط به تقویت بنیه دفاعی می‌َشود. در این میان بانک مرکزی نیز مکلف می‌شود از محل آزادسازی منابع مسدود شده و سایر منابع، تسهیلاتی را جهت اجرای طرح‌های اضطراری دفاعی در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه