English

آملی لاریجانی:

پیوند با ولایت در شیعه فقط احساس نیست؛ ریشه در عقلانیت و باور عمیق دارد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصریح کرد: پیوند با ولایت در فرهنگ شیعه، صرفاً امری عاطفی یا ظاهری نیست، بلکه بر پایه عمق باور دینی و عقلانیت شرعی شکل گرفته است.

پیوند با ولایت در شیعه فقط احساس نیست؛ ریشه در عقلانیت و باور عمیق دارد
به گزارش خبرگزاری موج

​، آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در یادداشتی در صفحه شخصی‌اش نوشت: در فرهنگ شیعه، پیوند با ولایت، امری صوری یا صرفاً عاطفی نیست؛ بلکه ریشه در عمق باور دینی و عقلانیت شرعی دارد. همین پیوند است که انسان مؤمن را در برابر طوفان‌های حوادث، پابرجا نگاه می‌دارد.

وی افزود: صبر در بلا  و مقاومت در برابر دشمن، از لوازم همین مسیر است. جامعه‌ای که از مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام ارتزاق می‌کند، در برابر ظلم و تجاوز، نه منزوی می‌ماند و نه منفعل؛ عقل و شرع او را به دفاع و در صورت لزوم، به فداکاری می‌خوانند. این سنتی است که از ⁧ عاشورا⁩ آغاز شده و امروز نیز راهنمای ما در مواجهه با باطل زمانه است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه