English

برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد اعلام کرد

عرب انصاری، رئیس ستاد مرکزی مراسم بزرگداشت‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد گفت: برنامه‌های بزرگداشت امام از شب ۱۴ خرداد و روز ۱۴ خرداد در تهران و بزرگداشت شهدای ۱۵ خرداد و دعای عرفه هم در مسگرآباد برگزار می‌شود.

برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد اعلام کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت‌الاسلام محمدمهدی عرب انصاری در یک نشست خبری اظهار کرد: برنامه‌های محوری شورای هماهنگی در دو روز ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود. بزرگداشت امام در ۱۴ خرداد با سخنرانی حضرت امام خامنه‌ای در حرم امام و با حضور مردم از شهرها و روستاهای مختلف برگزار می‌شود که بیش از ۲۰۰ خبرنگار داخلی و خارجی این برنامه را پوشش می‌دهند.

وی افزود: مردم از شب ۱۴ خرداد در حرم امام حضور می‌یابند و رئیس‌جمهور سخنران این مراسم است. برنامه بزرگداشت امام علاوه بر تهران در ۱۰۰۰ شهر و روستای کشور برگزار می‌شود. امسال شاهد اقبال مجموعه‌های مردمی برای برگزاری این برنامه‌ها هستیم.  

رئیس ستاد مرکزی مراسم بزرگداشت‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد گفت: شعار امسال ما «امام، امام امید و اقتدار» است. هشتک این شعار نیز به صورت فارسی در فضای مجازی فعال شده و مردم می‌توانند از آن استفاده کنند.

حجت‌الاسلام عرب‌انصاری ادامه داد: مردم در روز ۱۵ خرداد نیز به منطقه مسگرآباد می‌روند و بزرگداشت شهدای ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را در آنجا برگزار می‌کنند و در مراسم دعای عرفه شرکت می‌کنند. هر سال در محل دفن شهدای ۱۵ خرداد در مسگرآباد ویژه برنامه‌ای را برگزار می‌کنیم که مشابه این برنامه در قم و تهران نیز برگزار می‌شود. شهدای ۱۵ خرداد جزو السابقون انقلاب هستند که به درخواست امام لبیک گفتند.

وی با اشاره به سایر برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: تبیین شخصیتی حضرت امام (ره)، ۱۰۰ سالگی حوزه‌های علمیه و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در حوزه‌های علمیه سراسر کشور انجام می‌شود همچنین بررسی جایگاه زن در اندیشه امام نیز در حوزه‌های علمیه خواهران برگزار می‌شود. همزمان با این برنامه‌ها در کانون‌های فرهنگی و پایگاههای بسیج شهرها جلسات تبیینی برای آشنا کردن نسل جوان و مردم با شخصیت امام برگزار می‌شود. فضاسازی شهری و تبلیغات محیطی و فضای مجازی و هشتک های معرفی شده و دیدار با خانواده شهدا و گفت‌وگوهای سیاسی از دیگر برنامه‌های ما در شورای هماهنگی است.

رئیس ستاد مرکزی مراسم بزرگداشت‌ روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد با اشاره به برگزاری همایش امام خمینی، فلسطین و بیداری گفت: مهمانان خارجی از امروز در این برنامه ملی مشارکت دارند. این همایش امروز (سه‌شنبه) در مجتمع فرهنگی ریاست جمهوری در حال برگزاری است. ۲۰۰ شخصیت سیاسی داخلی و بین‌المللی از همسایگان، کشورهای منطقه، اروپا و آفریقا در این همایش حضور دارند. در این همایش بحث بیداری امت اسلامی و توجه به جنایات غزه در دستور کار قرار دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه