سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

وزیر خارجه ایران درباره تبعات اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس در یمن هشدار داد

وزیر خارجه ایران در دیدار نماینده سازمان ملل در امور یمن گفت: توسل به زور و قانون‌شکنی از سوی آمریکا و انگلیس، تهدیدی بی‌سابقه علیه صلح و امنیت منطقه است.

وزیر امور خارجه ایران
به گزارش خبرگزاری موج

​، «هانس گروندبرگ» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن در جریان سفر به تهران با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کرد.

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از نقش و تلاش‌های سازمان ملل متحد برای کمک به بهبود اوضاع در یمن تاکید کرد.

عراقچی با اشاره به‌ حملات هوایی مکرر آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های یمن، این حملات را تجاوز آشکار به تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی یمن و نقض فاحش حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد دانست و تصریح کرد: توسل به زور و قانون‌شکنی از سوی آمریکا و انگلیس که در واقع در راستای حمایت از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه صورت می گیرد، تهدیدی بی‌سابقه علیه صلح و امنیت منطقه است که تبعات آن همه کشورهای منطقه را متاثر ساخته است. 

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن با تقدیر از موضع و اهتمام جمهوری اسلامی ایران به ثبات و امنیت در منطقه به خصوص یمن، گزارشی از سفر اخیر خود به صنعا و همچنین اقدامات و تلاش‌های سازمان ملل متحد در ارتباط با برقراری صلح و آرامش در یمن ارائه کرد و بر اهمیت و ضرورت تداوم رایزنی و مشورت با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه