سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

طرح اصلاح ماده‌هایی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان اصلاح شد

نمایندگان مجلس ایرادات شورای نگهبان از طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان را اصلاح نمود.

صحن مجلس
به گزارش خبرگزاری موج

​، نمایندگان در جلسه علنی امروز (یک‌شنبه، ۲ دی ماه) مجلس شورای اسلامی به منظور تامین نظر شورای نگهبان، ایرادات طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان را اصلاح کردند.

گفتنی است با توجه به مخالفت نمایندگان حاضر در جلسه با حذف تبصره الحاقی به ماده ۳ طرح مذکور که به موضوع تعیین تکلیف هدایای سیاسی خارجی (دیپلماتیک) اختصاص داشت و عدم تصویب پیشنهادات مطرح شده رئیس شورای اسلامی این تبصره الحاقی را مجددا به کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس ارجاع داد.

در بند الحاقی به ماده سه طرح مذکور آمده است هدایای سیاسی خارجی (دیپلماتیک) جزو اموال مجلس محسوب شده و نماینده دریافت کننده می‌بایست آن را به مجلس تحویل دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی رفع ایرادات این طرح گفت: من به عنوان خدمت‌گذار شما در مجلس شورای اسلامی سفرهایی انجام دادم اما حداقل یک بار برای من اتفاق نیفتاده است که هدیه‌ای داده شود، هدیه‌ای که داده شده نماد مجلس کشورها بوده است، مردم فکر نکنند هر سفری که نمایندگان می‌روند هدیه‌هایی داده می‌شود که بخشی از آن غیرمتعارف است، درخواست دارم در شرایط فعلی به گونه‌ای تبلیغ نشود که گویا آنقدر هدیه داده می‌شود که قصد دارند برای آن قانون بگذارند تا آنها را به مجلس تحویل دهند تا از آن استفاده شخصی نشود.

لازم به ذکر است رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان عنوان کرد: به دلیل اینکه این قانون، قانون مهمی است و باید این هیات به سرعت تشکیل شود از کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس می‌خواهم که سریعا امروز تشکیل جلسه بدهد و موارد ارجاعی را مورد رسیدگی قرار دهد تا گزارش مربوطه در جلسه روز سه شنبه در صحن مورد بررسی قرار بگیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه