سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

تداوم فریاد رسای ملت ایران علیه جنایات صهیونیست‌ها

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه ای از مردم غیور استان‌های قزوین، هرمزگان و مرکزی دعوت کرد تا با حضورِ گسترده خود در راهپیمایی جمعه ( ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) وحدت و اتحاد خود را حولِ محور آرمانِ آزادیِ قدسِ شریف به نمایش گذاشته و همبستگی و حمایتِ همه جانبه خود را از فلسطین قهرمان و غزۀ مقاوم اعلام نمایند.

تداوم فرياد رساي ملت ايران عليه جنايات صهيونيست‌ها
به گزارش خبرگزاری موج

، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

« باسمه تعالی »

 تداومِ جنایت های جنگی رژیمِ دیوسیرتِ صهیونیستی در کشتارِ بی رحمانۀ مردمِ مظلوم، زنان و کودکانِ بی‌پناه و بی‌گناهِ غزه و حمله به رفح، باردیگر صحنه‌هایی از توحش و بربریت دیوانه‌وار تمدنِ لیبرال دموکراسی غرب را نمایش گذاشته است.

'غــزه' این قلبِ مجروحِ تاریخ و این زخمِ کاری نشسته بَر تنِ رنجورِ بشریت، همچنان مقاوم و استوار بر تارکِ تاریخِ پُر افتخارِ شرافت و عزّت و به امیدِ سنتِ لایتغیرِ الهیِ در نصرت و پیروزی جریانِ حقّ بر جنودِ شیطان و  حمایت و یاری عدالتِ طلبان و حقّ جویانِ عالم سرافرازانه ، پایدار ایستاده است.

جنایت‌های بی‌حدِ و حصرِ رژیمِ سفاک و کودک‌کشِ صهیونیستی؛ نتوانسته در عزم و ارادۀ فلسطینیان در دفاع از شرف و عزّت و ایمان آنان و دفاع از سرزمینِ مادری اشان کوچکترین خِللی ایجاد کند، بلکه موجباتِ بیداری بیش از پیشِ بشریت حولِ  فلسطین، این مسألۀ اوّل جهان و ایجادِ وحدتِ فزاینده‍‌تر از قبل حولِ محورِ آرمانِ آزادی قدسِ شریف و برانگیختنِ احساساتِ پاکِ بشری در خیزش‌های سراسری و حمایت‌های جهانی و خودجوش از غزۀ مقتدرِ مظلوم، و تَزایدِ تنفر و انزجار از ددمنشی و توحشِ صهیونیست‌ها در سطحِ جهانی شده است، به‌طوری که جهان امروز شاهدِ پیدایشِ چشمگیر و افزایشِ زائدالوصفِ امواجِ خروشانِ خیزش‌های عدالت خواهانه و تظاهرات و اعتراضات در قلبِ کشورهای حامی و مسبب و همسو با جنایت‌های این رژیمِ منفورِ تاریخ به ویژه در آمریکا و اروپا  و در سطح دانشگاه‌ها و میان دانشجویان است.

امروز؛ آزادیخواهان و حق‌طلبان دنیا علیه جنایت و ظلم و جورِ صهیونیست‌های لجام گسیخته، این سگِ‌هار آمریکا و ولیدۀ نامشروع و منحوس غرب، قیام کرده و نفرتِ عمیقِ خود بر سر مسببان و بانیان و حامیانِ پلیدش فریاد می‌کند و جهانِ غرب نیز، به صحنۀ بزرگِ نمایشِ فَورانِ خشمِ مقدس از این رژیم کودک‌کش در آتشِ قهرِ وجدان‌های بیدار و آگاه و آزادگان می‌خروشد و مرگ براسرائیل را سر می‌دهد.

ایرانِ اسلامی نیز همدل، همگام و همصدا با فریادهای رسای جهانی حمایت از فلسطین با حضور  پرشور و آگاهانه در «راهپیمایی‌های جمعه‌های خشم و انزجار»، باردیگر، مرگ آمریکا و اسرائیل را فریاد خواهد زد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ؛ ضمن گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) ، روز دختر و آغاز دهه کرامت و تقدیر از حمایت‌های پیوسته و ادامه‌دار ملتِ بزرگ و استکبار ستیز ایران اسلامی، از مردم غیور استان‌های قزوین، هرمزگان و مرکزی دعوت می‌کند تا با حضورِ گسترده خود در راهپیمایی جمعه این هفته (۲۱  اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ) وحدت و اتحاد خود را حولِ محور آرمانِ آزادیِ قدسِ شریف به نمایش گذاشته و همبستگی و حمایتِ همه جانبه خودرا از فلسطین قهرمان و غزۀ مقاوم اعلام نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه