سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

رئیس جمهور تأکید کرد:

مصرف آب در حوزه کشاورزی باید کنترل شود

رئیس جمهور گفت: بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد از مصرف آب کشور مربوط به حوزه کشاورزی است و باید مصرف آب این حوزه به طریق علمی کاهش داده شود.

رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی امروز ۱۸ اسفندماه در حاشیه افتتاح طرح آبیاری قطره‌ای - زیرسطحی شرکت کشت و صنعت کارون در شوشتر اظهار کرد: باید از مصرف آب برای کشاورزی بکاهیم و این کار هم باید براساس روش‌های علمی باشد.

وی افزود: طرح آبیاری زیرسطحی یک طرح علمی و دانش بنیان است که تجربه شده و کار ارزشمندی است. این نوع آبیاری در نیشکر انجام شده و مصرف آب را براساس آنچه گفته‌اند حدود یک سوم تا یک چهارم کاهش می‌دهد.

رییس جمهور با بیان اینکه بیشترین مصرف آب کشور مصرف آب کشاورزی است، گفت: بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد از مصرف آب کشور مربوط به حوزه کشاورزی است و باید مصرف آب این حوزه به طریق علمی کاهش داده شود.

رئیسی با اشاره به افتتاح طرح آبیاری قطره‌ای - زیرسطحی شرکت کشت و صنعت کارون در شوشتر عنوان کرد: این کار یک تجربه بسیار موفق خواهد بود و امیدواریم پس از آن بتوانیم این کار را به کشاورزی خرد نیز منتقل کنیم.

وی در خصوص قیمت تمام شده اجرای این روش‌های آبیاری افزود: اگر بتوانیم با استفاده روش‌های نوین قیمت تمام شده را به گونه‌ای کنیم تا برای کشاورزان خرد نیز صرفه اقتصادی داشته باشد حتما شاهد کاهش مصرف آب و افزایش محصول خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه