سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

فرمانده‌کل سپاه:

سپاه برنامه ویژه‌ای برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی کشور دارد

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: توسعه ورزش از بُعد ایجاد زیرساخت‌ها، تجهیزات ورزشی پیشرفته یکی از دستورکار‌های مهم سپاه است.

سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
به گزارش خبرگزاری موج

، سرلشکر حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح دوشنبه، در حاشیه بازدید از نمایشگاه فعالیت‌ها و دستاورد‌های ورزشی سپاه که در ستاد کل سپاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما اعتقاد داریم شخصیت انسانی که می‌خواهد از کیان اسلام و تمامیت ارضی وطن و اعتبار عزت مسلمانان و ملت ایران دفاع کند در گروی ترکیب جسم قوی، ذهن هوشیار و ایمان مستحکم است؛ هم دست‌ها و پا‌ها باید قدرتمند باشند، هم ذهن‌ها باید قوی و وسیع باشند و هم قلب‌ها باید بسیار مطمئن و سرشار از ایمان باشند.

سرلشکر سلامی ادامه داد: آمادگی جسمانی از این زاویه تأثیر بسیار تعیین‌کننده‌ای در توان و قابلیت رزمی همه نیرو‌های سپاه در جنبه‌های مختلف دارد؛ چرا که ما با دشمنان قدرتمندی دست و پنجه نرم می‌کنیم؛ بنابراین خودمان را باید برای شرایط نبرد با دشمنان بزرگ آماده کنیم.

فرمانده‌کل سپاه تأکید کرد: باید حتماً جسم پاسداران و سربازان قوی باشد؛ به همین دلیل مسئله توسعه ورزش از بُعد ایجاد زیرساخت‌ها، تجهیزات ورزشی پیشرفته و تعلیمات ورزشی نوین و متناسب با نوع فعالیت و اقداماتی که پاسداران انجام می‌دهند، یکی از دستورکار‌های مهم سپاه است.

وی افزود: علاوه بر آن رقابتی کردن فعالیت‌های ورزشی در سطح واحد‌های مشابه سپاه و تنظیم کارنامه‌های ثبت عملکرد در عرصه آمادگی جسمانی موضوعاتی است که به‌شکل نظام‌یافته در دستور کار سپاه قرار دارد؛ البته ما هنوز تا قله‌های آمادگی فاصله داریم؛ اما روند و تلاش ما این است که فاصله‌ها را طی کنیم و به سطوح مطلوب آمادگی جسمانی مورد نظر در سطح سپاه و بسیج دست یابیم.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه "در عرصه ورزش قهرمانی فعال هستیم"، گفت: با ورزش سازمانی و همگانی تلاش ما این است که ورزش سکه رایج عمل فرماندهان و آحاد پاسداران و بسیجیان و سربازان در مجموعه نیرو‌های سپاه شود؛ این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی است که فرمودند ایران قوی در گروی جسم‌های قوی، ذهن‌های قوی و دل‌های قوی است که به‌امید خدا ما به این ایران قوی خواهیم رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه