سرخط خبرها
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم

معاون اول رئیس جمهور در دیدار با نخست‌وزیر قرقیزستان :

ایران برای قرقیزستان پالایشگاه و نیروگاه برق می‌سازد

در دیدار معاون اول رئیس‌جمهوری با نخست‌وزیر قرقیزستان توافقاتی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی از جمله راه‌اندازی کریدور ریلی، کمک به ساخت پالایشگاه، خرید و فروش قیر و غلات، تاسیس مراکز تجاری و همچنین ساخت نیروگاه برق انجام شد.

معاون اول.  رئیس جمهور

به گزارش خبرگزاری موج، محمد مخبر در اولین دیدار خود در سفر به قرقیزستان برای شرکت در نشست شورای نخست‌وزیران کشورهای عضو پیمان شانگهای با عاقل‌بیک جبار اف، نخست‌وزیر این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

بیشتر بخوانید:

۱۱.۵ هزار میلیارد تومان پروژه HSE در صنعت نفت دولت سیزدهم تعریف شد

 

معاون اول رئیس‌جمهوری در این دیدار دوجانبه با اظهار تاسف از وضعیت فعلی غزه و کشتار رژیم صهیونیستی از مسئولان کشور قرقیزستان خواست تا همراه با کشورهای آزاده و انسان‌دوست جهان تمام تلاش خود را برای توقف بمباران مردم غزه و بازگشایی مسیر کمک‌های بشردوستانه به کار ببندند.

در ادامه این دیدار که وزرای نفت و راه و شهرسازی و برخی روسای دستگاه‌های مرتبط نیز در آن حضور داشتند، توافقات مهمی برای گسترش همکاری‌های فیمابین اتخاذ شد.

در نخستین گام در پی توافق مسئولان ارشد دو کشور وزرای راه مامور شدند تا در همین سفر با ادامه مذاکرات برای راه‌اندازی یک کریدور ریلی از قرقیزستان تا ازبکستان، ترکمنستان و ایران تفاهم کنند.

با درخواست نخست‌وزیر قرقیزستان وزرای نفت ایران و اقتصاد قرقیزستان ماموریت یافتند تا برای کمک به راه اندازی پالایشگاه و تولید بنزین در این کشور و همچنین خرید قیر برنامه‌ریزی کنند.

راه‌اندازی مرکز تجاری و برگزاری نمایشگاه محصولات به شکل متقابل در دو کشور از جمله دیگر توافقات این نشست بود.

همچنین درباره استفاده از پول ملی دو کشور در مبادلات تجاری و عملیاتی‌سازی فرایندهای تهاتر کالا از سوی دو طرف مخصوصا در زمینه کالاهای مورد نیاز مثل گوشت و غلات نیز تفاهم کامل انجام شد.

نخست‌وزیر قرقیزستان در این دیدار درخواست کرد در اسرع وقت زمینه لازم برای ساخت نیروگاه برق در این کشور فراهم شود.

بیست‌ودومین نشست شورای نخست وزیران کشورهای عضو پیمان شانگهای فردا در بیشکک آغاز به کار می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه