سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

نخعی در گفتگو با موج تشریح کرد

دو مطالبه اعضای کمیسیون انرژی مجلس از وزیر پیشنهادی امور خارجه

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: اعضای کمیسیون انرژی بر ضرورت توجه به دیپلماسی انرژی با توجه به اینکه انرژی یکی از نقاط مثبت کشور ما بوده و بسیاری از همسایگان به آن نیاز دارند، تاکید کردند.

نخعی

مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، با اشاره به برنامه های  « حسین امیرعبدالهیان » وزیرپیشنهادی امورخارجه دولت سیزدهم، اظهار داشت:  وزیر پیشنهادی امور خارجه ضمن ارائه رزومه خود، برنامه‌هایش را برای اداره این وزارتخانه تشریح کرد.

  سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: اعضای کمیسیون انرژی ضمن بیان موضوعات منطقه‌ای و محلی به ضرورت توجه به دپیلماسی انرژی تاکید کردند.

نخعی با بیان اینکه انرژی یکی از نقاط مثبت کشور ما بوده و بسیاری از همسایگان به آن نیاز دارند، خاطرنشان کرد: نقش و اهمیت فوق العاده همسایگان و لزوم توجه به دپیلماسی منطقه‌ای، تاکید بر دپیلماسی آب، پرهیز از نگاه سیاسی و لزوم ارتباط مستمر با کمیسیون‌های مختلف به ویژه کمیسیون انرژی ضروری است که وزیر امورخارجه آینده باید به آن توجه کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه