سرخط خبرها
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید

ادای احترام فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی به مزار سپهبد شهید «قرنی»

فرماندهان یگان‌های ارتش و سایر نیروهای مسلح در استان قم در آستانه سالروز شهادت سپهبد قرنی، به مزار این شهید والامقام در حرم مطهر حضرت معصومه (س) ادای احترام کردند.

ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی ارتش ، آیین غبارروبی و عطرافشانی مزار سپهبد «سید محمدولی قرنی» در آستانه سالروز شهادت این شهید والامقام با حضور حجت الاسلام «محمدباقر روشندل» رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی ارتش در صحن امام رضا (ع) حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد.

سرهنگ «نعمت محسنی زرین» فرمانده پایگاه پدافند هوایی حضرت معصومه (س) و ارشد نظامی ارتش در قم در ابتدای این آیین، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر بخصوص شهدای ارتش، وجود شهیدانی همچون شهید قرنی را از افتخارات ارتش برشمرد و بر حراست از آرمان‌های خون شهدا و دفاع از امنیت کشور تحت اوامر فرماندهی معظم کل قوا و همپای دیگر نیروهای مسلح تاکید کرد.

در این آیین سرهنگ «محمد رضا موحد» جانشین فرماندهی سپاه امام علی بن ابی طالب (ع)، حجت‌الاسلام «علی لقمانپور» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم، حجت‌الاسلام ناظمی معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و مسئولان عقیدتی سیاسی و فرماندهان یگان‌های ارتش در قم و مسئولانی از نیروی انتظامی و دیگر دستگاه‌های استان حضور داشتند.

سپهبد سید محمدولی قرنی در سوم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ به دست منافقین به شهادت رسید و نام پرافتخارش به عنوان نخستین شهید ارتش پس از پیروزی انقلاب اسلامی و نخستین سپهبد شهید نظام مقدس جمهوری اسلامی ثبت شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه