سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

غریب ‌آبادی:

ایران، همچنان تحت تعهدات پادمانی خود شفاف و همکاری گرایانه عمل می ‌کند

سفیر و نماینده دائم ایران در وین تاکید کرد: ایران، همچنان تحت تعهدات پادمانی خود شفاف و همکاری گرایانه عمل می‌کند.

کاظم غریب آبادی

به گزارش خبرگزاری موج، کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم ایران در وین، در واکنش به اظهارات رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللى انرژى اتمى گفت: تداوم اتخاذ موضع ‌گیری‌ های سیاسی تا فنی، غیر سازنده و مخرب است. مصاحبه‌های پیاپی اینچنینی، فقط اعتبار آژانس نزد ایران و ایرانیان را بیشتر مخدوش کرده و راه را برای موفقیت هرگونه ابتکارات بعدی مدیرکل، بر مبنای تعامل و حسن نیت متقابل، می‌بندد.

وی افزود: برجام، با مشکلات و پیچیدگی‌های عدیده‌ای مواجه است و نیازی نیست که با چنین مواضع عجیبی آن را پیچیده‌تر کنیم. موضوعات با هم مرتبط هستند و ایران نیز گام‌ها و تعاملات خود را با آژانس و مدیرکل، با در نظر گرفتن موضوعات دیگر تنظیم خواهد کرد.

غریب آبادی تاکید کرد: ایران، همچنان تحت تعهدات پادمانی خود شفاف و همکاری گرایانه عمل می‌کند. از ادعا‌های مربوط به بیش از دو دهه قبل به عنوان پوششی برای توجیه قصور عمدی خود در نپرداختن به معضلات مهم اشاعه‌ای مانند وضعیت هسته‌ای رژیم اسرائیل، استفاده نکنید!

گفتنی است مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه در مصاحبه با نشریه نیوزویک گفت که ایران باید به‌منظور احیای توافق هسته‌ای موسوم به برجام، درباره یافته‌های اخیر بازرسان آژانس در دو سایت هسته‌ای که ایران به درخواست آژانس و در راستای نشان دادن حسن‌نیت خود امکان بازرسی از آن‌ها را فراهم کرد، شفاف‌سازی کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه