سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

امیر حیدری:

رزمایش اقتدار ۹۹ نیروی زمینی ارتش از فردا در سواحل مکران آغاز می شود

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از آغاز رزمایش اقتدار ۹۹ نیروی زمینی ارتش از فردا در سواحل مکران خبر داد.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش

به گزارش خبرگزاری موج، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: رزمایش اقتدار ۹۹ نیروی زمینی ارتش از فردا با حضور تیپ های هوابرد، نیروهای مخصوص و واکنش سریع در سواحل مکران آغاز می شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه این نیرو رزمایشی هدف محور و خاص را در سواحل مکران برگزار می کند اظهار کرد: رزمایش اقتدار ۹۹ نزاجا با حضور تیپ ۵۵ هوابرد، تیپ ۶۵ نیرو مخصوص و ویژه، تیپ ۲۲۳ واکنش سریع با پشتیبانی ترابری و رزمی نیروی هوایی و هوانیروز ارتش در سواحل مکران برگزار می شود.

وی با تأکید بر اینکه اهداف و ویژگی های این رزمایش منحصر به فرد است افزود: پس از تغییرات عمده ای که در پی فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی در ساختار یگان های نزاجا ایجاد شد؛ این رزمایش به صورت تهاجمی و هدف محور برای نخستین بار در سطح نزاجا برگزار می شود.

امیر سرتیپ حیدری اذعان داشت: تمامی تاکتیک های به کار گرفته شده در این رزمایش ترکیبی، بومی و خلاقانه است که متناسب با ساختارهای جدید نیروی زمینی ارتش هویت پیدا می کند.

وی با اشاره به اینکه تجهیزات و تسلیحات به کار گرفته شده در این رزمایش عمدتاً ساخت صنایع داخلی، متخصصان نیروی زمینی و صنعت دفاعی کشور است تصریح کرد: مهمترین هدف این رزمایش ارزیابی قدرت تحرک و تهاجم تیپ ها و لشکرهای واکنش سریع و متحرک هجومی نیروی زمینی ارتش است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ثبت رکورد در سرعت عمل و پاسخگویی سریع و قاطع به تهدیدات از اهداف پیش بینی شده در این رزمایش است؛ همچنین در این رزمایش تاکتیک های نوین و خلاقانه بومی به منظور افزایش توان نفوذ و تهاجم گسترده یگانهای واکنش سریع و متحرک هجومی، در سواحل دشمن اجرا می شود.

وی با اشاره به بهره گیری از نیروهای متخصص و چند منظوره که توانمندی اجرای عملیات های مختلف را در پوشش جغرافیایی مختلف اعم از دریا، خشکی، کوهستان و... دارند، تصریح کرد: در این رزمایش از نیروهای متخصص و چند منظوره جهت اجرای عملیات ترکیبی برای رسیدن به اهداف در نظر گرفته شده استفاده می شود.

امیر سرتیپ حیدری خاطرنشان کرد: عملیات متحرک هوایی، عملیات نفوذ در سطح و زیرسطح و حرکت به سوی اهداف دریایی دشمن از دیگر برنامه های این رزمایش است.

گفتنی است این رزمایش با حضور و نظارت امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین نظارت فرماندهان و مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح و ستاد ارتش برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه