سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

موج گزارش می دهد:

سرکشی دولت از مصوبه مجلس؛ نمادی از ضدیت با مردمسالاری

پاسخگو کردن روحانی نسبت به مردم مهم‌ترین وظیفه‌ این مجلس است لذا ایستادن دولت مقابل مصوبات مجلس خلاف قانون اساسی است.

سیزدهمین نشست خبری رییس جمهوری - ۲۲ مهر ۱۳۹۸

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، کلیات طرح « اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران» در نشست علنی روز  سه‌شنبه، ۱۱ آذرماه ۹۹  مجلس شورای اسلامی مورد بررسی نمایندگان قرار گرفت و با ۲۴۸ رأی موافق تصویب شد.

اشاره به پیشینه طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» از آنجایی اهمیت دارد که برخی‌ها درصدد  القای این گزاره هستند که وکلای ملت پیرو ترور شهید «محسن فخری‌زاده» دانشمند ممتاز و برجسته هسته‌ای و دفاعی کشورمان با هیجان و احساسات اقدام به تهیه چنین طرحی کرده‌اند.
این در حالی است که پیام طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» آن است که متأسفانه انفعال دولت در مقابل غرب به سرکردگی آمریکا باعث شده است که ابتدای سال میلادی ۲۰۲۰ شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی سردار امت اسلام و در پایان همین سال، شهید محسن فخری‌زاده نخبه علمی کشورمان ترور شود، از این رو تهیه طرح یاد شده نه معلول احساسات و هیجانات ناشی از ترور شهید فخری‌زاده   بلکه راهکاری برای جلوگیری از تکرار چنین رویه‌ای است.

*مخالفت دولت با طرح مجلس برای لغو تحریم ها

اما صبح روز سه شنبه علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری خود با اصحاب رسانه از مخالفت دولت با طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» خبر داد و گفت: به نظر دولت، موضوع از اختیارات شورای عالی امنیت ملی است و مسئولیت هر گونه تصمیم درباره برجام و برنامه های هسته ای براساس اصل ۱۷۶ قانون اساسی فراقوه ای بوده است هیچ نهاد و قوه ای به تنهایی نمی تواند خارج از این چارچوب اقدام کند و به نظر می رسد مجلس هم نمی تواند در این موضوعات وارد شود و قطعا شورای نگهبان در مورد این طرح به این موارد توجه خواهد کرد و به محدودیت های قانونی، ملاحظات و مصلحت های ملی توجه خواهد شد.

ربیعی افزود: آنچه در عنوان طرح نمایندگان محترم آمده، برداشت تحریم ها است. انباشت اورانیوم با غنای ۲۰ درصد و همینطور عدم اجرای پروتکل الحاقی منجر به دائمی شدن تحریم ها می شود، در اینصورت به مذاکرات هسته ای و برجام نیازی نمی بود.

*روحانی: مصوبه دیروز مجلس را مضر می‌دانم

  حسن روحانی صبح امروز در در جلسه هیأت دولت با اشاره به تقدیم لایحه بودجه ۱۴۰۰ به مجلس و عدم حضور خود در صحن علنی مجلس گفت: بسیار علاقمند بودم که طبق سالهای گذشته سخنان امروزم خطاب به مردم و نمایندگان مجلس در صحن علنی مجلس ایراد می‌شد.

وی افزود: عدم حضور من در مجلس، صرفاً به خاطر دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا است و همه وظیفه داریم به عنوان وظیفه قانونی و شرعی، مصوبات این ستاد را پیاده کنیم.

رئیس‌جمهور گفت: گمانه‌زنی‌‌هایی که ممکن است در رسانه‌ها مطرح شود که عدم حضور من در مجلس به خاطر مصوبه دیروز مجلس است که البته دولت با آن مصوبه موافقت ندارد و آن را برای روند فعالیت‌های دیپلماتیک مضر می‌داند، امّا نرفتن به مجلس صرفاً ‌به دلیل پروتکل‌‌های بهداشتی بوده نه مسئله‌ای دیگر.

*نافرمانی دولت از قانون

نظام جمهوری سعی می‌کند ساختار ریاستی موجود در قوه‌ اجرایی را با یک نوع تکثرگرایی و شورا در پارلمان تحت کنترل خود در بیاورد، اما گویا دولت فعلی و شخص روحانی مجلس را با هیئت وزیران اشتباه گرفته است!

آقای روحانی عادت کرده که دستور بدهد و چشم بشنود و گویا اصلا خود را پاسخ‌گو نمی‌بیند. جمهوری اسلامی ارث هیچ کس نیست که کسی بخواهد در مقابل مصوبه‌ نمایندگان مردم سرپیچی کند، سرکشی دولت از مصوبه مجلس نمادی از ضدیت با مردمسالاری است. 

بنابراین پاسخگو کردن روحانی نسبت به مردم مهم‌ترین وظیفه‌ این مجلس است لذا ایستادن دولت مقابل مصوبات مجلس خلاف قانون اساسی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه