سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

احمدی بیغش در صحن مجلس:

دولتی ‌ها به دولت جدید آمریکا و دوستی بایدن و ظریف امید بسته‌اند

نماینده مردم شازند در مجلس گفت: در شرایط فعلی، دولتی‌ها به دولت جدید آمریکا و دوستی بایدن و ظریف امید بسته‌اند که امیدواریم این امید، ناامید شود و مردم ایران اجازه نمی‌دهند بلاهای گذشته دوباره به سر آنان بیاید.

محمود احمدی بی‌غش

به گزارش خبرگزاری موج، محمود احمدی بی‌ غش نماینده مردم شازند در مجلس در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی اخطار قانون اساسی خطاب به دولتمردان، گفت: در این هفت سال، کشور و عزت ملت را فدای لبخند رئیس دستگاه دیپلماسی و جان کری کردید.

وی بیان کرد: البته این مسئله برای شما باخت نبود بلکه یک رویه ثابت بود اما بدانید که با این اقدام خود، مشکلات زیادی را برای مردم کشورمان ایجاد کردید.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایط فعلی، دولتی‌ها به دولت جدید آمریکا و دوستی بایدن و ظریف امید بسته‌اند که امیدواریم این امید، ناامید شود و مردم ایران اجازه نمی‌دهند بلاهای گذشته دوباره به سر آنان بیاید.

احمدی بی‌غش گفت: با توجه به اینکه در آستانه پایان عمر دولت دوازدهم هستیم و برخی از مسئولان و بستگان آنان به حق مردم و بیت‌المال خیانت کرده‌اند، لازم است دستگاه قضا با هوشیاری کامل آنان را رصد کند و نسبت به ممنوع الخروجی آنان اقدام کند.

وی گفت: باید از فرار مسئولانی که به بیت‌المال خیانت کرده‌اند، جلوگیری شود و این افراد متخلف را باید به پای میز محاکمه کشاند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه