سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

امیر خانزادی:

وزارت دفاع امنیت یگان های شناوری نیروی دریایی را تامین کرده است

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش تأکید کرد: امروز وزارت دفاع بنابرتدبیر فرمانده معظم کل قوا به موضوع مصونیت بخشی و تأمین امنیت یگان های شناوری نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف و به ویژه پدافند هوایی تا حد بالایی جامه عمل پوشانده است.

افتتاح بخش قلب و کودک بیمارستان گلستان نیروی دریایی ارتش/امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، دریادار حسین خانزادیفرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی و سامانه باور ۳۷۳ با اشاره به اینکه پیشرفت های وزارت دفاع و حرکت رو به جلوی این سازمان به برکت انقلاب و با همت نیروی انسانی جوان و انقلابی رقم خورده است اظهار کرد: بحمداالله مجموعه صنعت دفاعی با ظرفیت های انسانی ارزشمند خود توانسته است نیازهای دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را تأمین نماید.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با بیان اینکه در بحث سامانه های موشکی و پدافند هوایی در سطوح مختلف برد کوتاه، متوسط و بلند ظرفیت های خوبی ایجاد شده است تصریح کرد: در موضوع دفاع نقطه ای به حد قابل قبولی رسیدیم و انشاء الله به منظور ارتقای قدرت بازدارندگی از این سامانه های پدافندی در شناورها استفاده خواهیم کرد.

امیر خانزادی با بیان اینکه تکنیک های حائز اهمیت به دست آمده در موضوع تاکتیک های دفاعی بسیار اثر گذار خواهد بود گفت: در نسل ناوشکن های سنگین این سامانه ها به ما کمک خواهند کرد که بتوانیم اهداف پرنده را در نقاط دورتر مورد اصابت قرار دهیم.

وی تأکید کرد: امروز وزارت دفاع بنابرتدبیر فرمانده معظم کل قوا به موضوع مصونیت بخشی و تأمین امنیت یگان های شناوری نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف و به ویژه پدافند هوایی تا حد بالایی جامه عمل پوشانده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه